De ce să cumperi de la magazinul Silverzone?




 inele din argint
În zilele noastre este tot mai greu să alegi bijuteria perfectă pentru persoana iubită,deoarece pe piață au apărut foarte multe bijuterii.De fiecare dată când intrăm într-o bijuterie suntem acaparați de frumusețea,fragilitatea și modelul produselor vândute.
 Coliere pentru vara in trend
Recomand cu încredere Silverzone.ro deoarece în acest magazin am găsit produse la o calitate superioară,se pot găsi de asemenea produse unicat.Un alt atuu al cumpararii din magazinul Silverzone este posibilitatea  returnării produselor.Tot pe site găsiți și modalități de curățare a argintului.
Cercei floare din argint placat cu aur cu perla alba de cultura 11-1-i42317
124.00 Lei

Echipa vă pune de asemenea la dispoziție programul birthday reminder care vă ajută să nu uitați de zilele de naștere ale persoanelor importante din viața dumneavoastră,acest program este gratuit și vă trimite un mail cu 14 si 4 zile înainte de ziua de naștere a persoanei.Astfel veți reuși să surprindeți persoana iubită cu o bijuterie unică și de asemenea să vă reamintiți zilele de naștere.

Set din argint cu piatra semipretioasa topaz bleu 15-1-i43154B
683.00 Lei (TVA inclus)

Eu m-am îndrăgostit la prima vedere de seturile de bijuterii care alături de o ținută potrivită vor atrage automat atenția asupra dumneavoastră.
Pandantiv inima din argint placat cu aur cu rubin, smarald, safir 17-1-i39436
199.00 Lei (TVA inclus)










Etichete: ,