Păr natural sau extensii din păr natural?


http://www.divisima.ro/glam-deluxe-clip-on-par-natural/104-deluxe-blond-suvitat-clip-on 


Glam DeLuxe Blond Suvitat Clip-On  Glam DeLuxe Blond Suvitat Clip-On    

Foarte multe persoane nu se pot decide dacă să-și lase părul lung sau să-l taie, Divisima vă oferă posibilitatea să aveți părul atât lung cât și scurt,cu ajutorul extensiilor din păr natural care nu se vor putea deosebi de părul natural.
În imagini puteți observa cum arată extensiile.Pe pagină găsiți poze cu clientele care încearcă produsele cumpărate de la Divisima.
Pentru comenzile mai mari de 200 de lei primesti un cadou,dupa ce ai terminat cumpărăturile poți vedea în colțul de jos ce cadou o să primești dacă finalizezi comanda.
Tot pe site există și o secțiune în care clienții își exprimă opinia despre produsele,timpul de livrare și condițiile în care produsele au ajuns la client.
 VIP DeLuxe Saten Caramel MicroringVIP DeLuxe Saten Roscat MicroringVIP DeLuxe Negru Intens MicroringVIP DeLuxe Blond Deschis Bej Microring
 Divisima îți oferă o diversitate de produse din care să alegi,de la păr ondulat la drept,de la scurt la lung,indiferent de culoare,dacă nu ești hotărâtă ce culoare să alegi poți apela la ajutorul unui membru al echipei Divisima.
Dacă nu te-ai hotărât încă să alegi produsele Divisima firma îți prezintă si ea 20 de motive să le cumperi produsele.Printre ele se găsește și rapiditatea,produsele sunt livrate in 24-48 de ore,oriunde în țară,produsele sunt însoțite de factură fiscală,poți verifica direct dacă produsul dorit mai există pe stoc,poți căuta produsul dorit,poți participa la concursurile organizate,în funcție de comandă transportul poate fi gratuit (peste 500 lei),dacă suma este mai mică plătești doar 15 lei taxă de transport și multe alte beneficii,le găsești pe toate pe site.
Divisima

Etichete: ,