Gerovital și redevii frumoasă


Pubertatea este perioada de tranziție de la copilărie la adolescență,toate modificările hormonale pe care le suferă organismul,ne fac viața un calvar. Și colac peste pupăză când încep să se înfiripe primele idile,avem probleme de aspect.
Când mi-a apărut primul coș am crezut că lumea se prăbușește peste mine,aceea umflătură roșie cu punct alb în cap,arăta oribil pe nasul meu,am încercat să-l storc dar și mai rău se inflama,iar fața mea arăta oribil si cum nu putea sa fie mai rău peste 4 zile trebuia să particip la un bal împreună cu băiatul de care îmi plăcea foarte mult. Om sunat-o pe prietena mea,Elena,și i-am spus problema,ea m-a sfătuit să las coșul în pace și să mă adresez unei cosmeticiene pentru a îmi recomanda produsele dermatocosmetice potrivite pentru mine.
Am mers cu mama la o farmacie și acolo am aflat,că afecțiunile tenului se tratează în funcție de tipul tenului uscat/gras,acneic/iritabil. Mi-a scris pe o listă o largă gamă de soluții,creme și bineînțeles o mască astrigentă. M-a sfătuit să nu cumpăr orice fel de produs frumos ambalat și cu preț exorbitant. Mi-a spus că cel mai bine este să-mi procur produsele de la Farmec și Gerovital.
Apoi m-a mai sfătuit să evit mâncărurile grase,fast-food-ul și să consum 2 l de apă pe zi și multe fructe și legume. Cu timpul tenul meu a devenit curat și luminos. Cu trecerea anilor au apărut și primele riduri ,crema antirid de contur pentru ochi Gerovital H3 Derma+ m-a ajutat să scap de ele făcând parte din prima gamă anti-age din lume.
Deși am acum peste 45 de ani tenul meu este elastic,luminos și fără urmă de rid. Deci nu disperați,când apare primul coș sau primul rid Gerovital Doctor în Frumusețe vă ajută să treceți peste ele și să vă recuperați zâmbetul.
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog-Proba14.Adio,ten sensibil.

Etichete: ,