GOCLEVER SALVEAZĂ SITUAȚIA DIN NOU






Ziua de astăzi nu putea sa înceapă mai prost.
M-am trezit la ora 10:00 deoarece alarma telefonului meu nu a sunat.Am fost însă trezită de telefonul fix care suna,după cum aveam să aflu a zecea oară.Prima voce pe care am auzit-o a fost ceea a prietenei mele,Elena,care era deja disperată ca nu reușea să dea de mine și la ora 9:00 trebuia să ne întâlnim la Mall pentru a ne uita după cadouri pentru mine.
A început să mă certe că după ce că nu vin, nici măcar la telefon nu îi răspund și mi-a zis că l-am închis intenționat.
După ce am calmat-o i-am promis că o să o sun după mobil când sunt gata.Adică după ce o să omor cu mâinile mele acel telefon.A urmat o alta surpriză,telefonul meu era deja ”mort„,oricât am încercat să-l deschid nu pornea,i-am băgat și alimentarea și tot nimic.
Am amânat cumpărăturile și am mers la cel mai apropiat service, acolo ce credeți? Ni s-a cerut o sumă enormă ca să pot sa îl am din nou funcțional.
Nu am acceptat,mă ajutase timp de 2 ani dar nu îmi permiteam în această perioadă o sumă atât de mare.Așa că am început să caut pe internet telefoane.
Bineînțeles că am ales un produs Goclever și mai exact  smartphone-ul INSIGNIA 500.
Am ales acest produs din mai multe motive,printre care și :
  1. Ecranul oferă o abordare fantastică a culorilor,foarte reale,imaginile sunt clare și exacte din toate unghiurile din care privești.Ecranul nu se aprinde și nu formează umbre când este atins.
  2. Procesorul poate susține mai multe aplicații de o dată,asigură o navigare bună pe internet,iar puterea este distribuită în mod egal între aplicațiile active.
  3. Pentru baterie aveți de ales între două opțiuni:
      4. Jelly Bean îmbunătățește simplitatea și frumusețea versiunii Android 4.0 și introduce o nouă               experiență de căutare Google. Photo Sphere este una din cele mai interesante caracteristici în           Android 4.2. Cu aplicația foto puteți duce realizarea de fotografii panoramice la nivelul următor.           Android 4.2 permite realizarea de fotografii la 360 de grade instant. Odată realizată, fotografia             este vizibilă pe telefon și poate fi distribuită cu ușurință prin intermediul Google+, Facebook,               eMail sau Bluetooth.
      5. Insignia 500 vă oferă posibilitatea de a avea două cartele prin funcția DualSim.
sigla
Pe mine m-a convins că este ceea ce am nevoie în acest moment.Voi ce spuneți,am făcut o alegere bună?

Etichete: ,