Webrahost domenii proprii ieftine

Contact

Pentru orice informație vă rog să mă contactați la adresa de e-mail notiteleioneleiarticole@yahoo.com .

Follow by Email

marți, 16 decembrie 2014

Babytrend pentru micuțul îngeraș


Anul acesta a fost anul nașterilor în familia mea,ca urmare a unei nașteri premature a venit pe lume viitoarea Bianca-Mihaela,a doua mea nepoțică ,mă refer că mai are o surioară.
Cum nu se putea să lipsesc de la botez,trebuia să găsesc cadouri care să i se potrivească,am apelat la mult îndrăgitul meu site Babytrend,despre care v-am mai povestit când s-a născut o altă nepoțică.
De data aceasta nu se mai punea vorba de redecorat,se știuse de la început că este vorba de o fetiță,în schimb o păsărică mi-a șoptit că ar fi nevoie de un balansoar.
Nu mi-au trebuit mai mult de 30 de secunde ca să intru în categoria balansoare și leagăne,dar de abia acum începea partea cea mai grea,mai exact alegerea unui balansoar minunat.
Balansoar cu sunete Ursuletul cel Cuminte - BabyGo
Cel care mi-a căștigat atenția este Balasoarul cu sunete Ursulețul cel Cuminte-BabyGo .Acesta este perfect pentru micuțul nostru îngeraș care încă de acum se dovedește a fi foarte activ.M-a impresionat foarte mult și forma lui,fiind foarte comod pentru copilași și existând șanse mai puține ca aceasta să se lovească în timp ce se joacă.
Ursulet cu activitati - Molto - Roz
Următorul pe listă a fost acest Ursuleț cu activități,bine pe acesta l-am luat mai mult pentru surioara îngerașului,în ultima perioadă aceasta fiind foarte des dată la o parte.Astfel i-am arătat că se poate juca și ea alături de surioara sa și poate astfel să o învețe multe lucruri interesante.
Dacă vă interesează ursulețul îl găsiți în categoria Jucării-Jucării bebe educative.Nu pierdeți nimic dacă aruncați un ochi pe site,din contră vă puteți alege cu produse minunate pentru copilașii dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu