Publică anunțuri în Gazeta de Sud

V-am tot vorbit în aceste zile despre publicarea anunțurilor în diverse ziare naționale, dar astăzi am de gând să vă vorbesc de ceva care chiar dacă la început vă va părea asemănător este totuși foarte diferit.
Tema acestui articol este reprezentată de anunțuri în ziare locale, acestea sunt accesibile de exemplu pentru o persoană care a pierdut ceva în aceea regiune. Pentru ea este foarte important să apeleze la un ziar local pentru că acestea sunt de foarte multe ori citite de cel puțin un membru al familiei și astfel șansele să găsească orice a pierdut sunt foarte mari.
La asta se va rezuma și articolul meu. O prietenă foarte bună de familie,Ileana, dar care are pierderi de memorie mi-a solicitat ajutorul în urmă cu trei zile pe motivul că a pierdut buletinul după ce ieșise în oraș și nu putea să aștepte ca această problemă să fie rezolvată prin înlocuirea actului de identitate.
Bineînțeles am întrebat-o prin ce magazine a mers urmând să le verificăm,dar nu înainte de asta am intrat pe internet ca să postăm un anunț în ziarul Gazeta de Sud, acesta fiind cel mai citit ziar din Craiova.
Pașii i-am rezolvat rapid,deoarece nu trebuia decât să alegem ziarul,categoria,numărul de apariții și textul. Urmând să așteptăm mesajul de la ei cu prețul și să confirmăm anunțul.
Am plecat după aceea în oraș, luând la rând fiecare magazin în care aceasta intrase, pot să spun că au fost o grămadă și chiar m-am mirat cum a reușit să își amintească chiar de toate. Din păcate nicăieri nu am găsit buletinul buclucaș.
Ajunse în sfârșit acasă am aprobat anunțul și ne pregăteam de masă când o altă prietenă bună de a noastră m-a sunat. Nici nu am apucat să răspund că m-a și întrebat dacă Ileana este la mine că încearcă de azi dimineață să o contacteze pe telefon și nu reușește.
I-am răspuns că da este la mine și că își uitase telefonul acasă, bineînțeles că fiind curioasă am întrebat-o de ce o caută.Aceasta mi-a răspuns că de dimineață și-a uitat buletinul la ea și îi spusese că are nevoie de el.
Atunci mi-am dat seama că ea uitase un alt lucru important să-mi spună,adică faptul că o vizitase pe prietena noastră comună. Dar totul este bine când se termină cu bine, ea și-a recuperat buletinul,iar eu am reușit să aflu cum se publică un anunț în acest ziar.

Etichete: ,