Andreea o mică bucurie cu ocazia venirii primăverii

Vreau să îi urez bun venit invitatei mele din această zi, cum este primul interviu pe care îl iau vă rog să-mi iertați emoțiile și micile greșeli. Draga mea vreau în primul rând să te prezinți.
 Deea : Bună ziua atât ție cât și cititorilor tăi și mă bucur enorm să mă aflu astăzi aici. Cred că este cel mai greu să te prezinți în fața cuiva necunoscut dar voi încerca pe cât posibil. Numele meu este Andreea, dar cei dragi îmi spun Deea, sunt o persoană deschisă și mai mereu veselă, gata oricând să facă ceva nou în același timp sunt mămica unui îngeraș de fetiță care în acest an va trece în clasa I.

Ionela: Să-ți trăiască fetița și să îți aducă numai bucurii. Pe lângă faptul că te ocupi de servicii și de casă , confecționezi și bijuterii, cum reușești să le rezolvi pe toate?
Andreea: De cele mai multe ori lucrez dimineața sau seara când nu este cineva lângă mine, deoarece nu pot lucru când mai este cineva cu mine.
Ionela: Cum a început acest hobby?
Andreea: Nu cred că a fost un moment exact, încă de mică mi-a plăcut să le construiesc păpușilor bijuterii, pe la 10 ani aveam deja o bijuterie pentru fiecare rochiță. O dată cu trecerea anilor am uitat despre acest hobby. Însă atunci când am devenit majoră părinții mi-au cumpărat primul meu kit pentru realizarea bijuteriilor. De atunci am început să fac modele diferite.
Ionela: Îți mai amintești care a fost prima bijuterie realizată după primirea kit-ului?
Andreea: Au trecut atâția ani, trebuie să mă gândesc puțin... Gata știu i-am făcut mamei mele o pereche de cercei noi, când eram mică nu doar îmi plăcea să fac bijuterii pentru păpuși, dar chiar ajunsesem să iau alte bijuterii,mai demodate, să le dezasamblez și să creez altele. Astfel într-o zi din neatenție am stricat cercei rămași de la bunica mea, eram atât de dornică să realizez un inel pentru păpușa mea în cât nu am realizat că folosesc pietre semiprețioase.
Ionela: Te-a ajutat cineva să realizezi bijuterii? Sau cum ai reușit?
Andreea: La început am lucrat după exemplele care se găseau în kit , după aceea am început să observ bijuteriile purtate de colege, de diferite persoane pe stradă și am încercat în mare măsură să le reproduc doar cu materialele pe care le aveam. Mai apoi când am început să lucrez am început să cumpăr doar piesele care mă atrăgeau.
Ionela: De unde cumperi materialele necesare?
Andreea: În general apelez la site-uri precum E-bay, din păcate în magazinele existente în oraș prețurile sunt foarte mari și pentru a beneficia de diferitele reduceri trebuie să poți să le vizitezi aproape zilnic.
Ionela: Tot din mediul site-urilor care se ocupă cu vânzarea de mărgele online face parte și Gemsale , ai auzit de el?
Andreea: Am auzit în urmă cu o lună prin intermediul facebook-ului dar încă nu m-am hotărât dacă să cumpăr sau nu. Sunt foarte pretențioasă în ceea ce privește mărgelele pe care le cumpăr.
Ionela : Ce aș avea nevoie dacă aș hotăra mâine să mă apuc de confecționat bijuterii?
Andreea: În primul rând multă răbdare și în al doilea rând mărgele, elastice, clești și multe alte instrumente.
Ionela : În curând vine 1 Martie ai reușit să pregătești micile bucurii așa cum obișnuiești să le spui?
Andreea: Deja marea parte a lor au fost date, sper să mai reușesc să mai lucrez în această săptămână.
Ionela: Noi îți urăm multă baftă și așteptăm să îți deschizi și un site online.
Andreea: Momentan bijuteriile sunt doar pentru cunoscuți, nu m-am gândit încă să deschid o astfel de afacere. Vă mulțumesc pentru invitație și o primăvară minunată.
Ionela: Mulțumim la fel și ție și sper să ne revedem cu drag în curând.Vă las mai jos un video despre confecționarea manuală a cerceilor.




Etichete: ,