Condurii Cenușeresei

Pantofiorul fermecat
A fost o dată ca în povești, a fost ca niciodată o prințesă și un motănel.
 Așa a început minunata poveste dintre doi copii fantastici. În cadrul grădiniței la care este nepoțica mea s-a luat decizia organizării unui mic carnaval și astfel prichindei să poată veni îmbrăcați în personajele lor preferate.
Ziua în care s-a anunțat micul carnaval a fost și ziua în care micuța mea prințesă și-a supărat mama și bineînțeles că s-a ales cu pedeapsa de a nu participa la carnaval. Cum nici a doua zi mama ei nu era de înduplecat și cum trebuia cât mai repede să facă rost de costumație și de pantofiori a apelat la ajutorul meu.
Nu vreau să credeți că o învăț că nu contează pedepsele date de părinți, dar amândouă știam că fix cu o zi sau chiar cu câteva ore înainte de începerea carnavalului pedeapsa va fi ridicată, iar mămica își va da seama că nu are nimic pregătit pentru prințesă și va trebui să facă cumpărături rapide.
Cu toții știm însă că lucrurile făcute în grabă nu sunt bune așa că am hotărât să facem pregătiri în secret. Primul obiectiv a fost alegerea personajului , exact cum mă așteptam Cenușereasa a fost alegerea. Rochița o avea deja pregătită dar problema erau pantofiori, pentru că o dată cu creșterea și pretențiile au crescut și ele.
Dar cum o mătușică este de fiecare dată pregătită, am deschis laptopul și am invitat-o să își aleagă o pereche de pe pantofiorul fermecat. Este vorba despre un site care vinde pantofi pentru copii.
Din multitudinea de produse câștigători au ieșit pantofii pentru copii Ines , aceștia au fost cei care au cucerit-o pe micuța prințesă și chiar se potriveau de minune cu rochița alb cu albastru pe care o avea.
După două zile au sosit și minunații ”Conduri ai Cenușeresei” cum le zice nepoțica , am fost foarte mulțumită de calitate dar și de faptul că s-au dovedit la fel de frumoși ca în poze, iar mărimea a fost și aceasta perfectă.
Doar ce i-am primit că a și sosit mămica lui Gaby colegul nepoatei mele, acesta hotărâse să se îmbrace în Motanul Încălțat și se pare că nicio pereche nu îi plăcea micului motănel. Bineînțeles că i-am prezentat și ei minunatul site și desigur că am și găsit rezolvare la mica problemă.
Am ales Cizmele din cauciuc color hiver roșii , chiar dacă mămica dorea ceva mai frumos și nu de cauciuc motănelul s-a dovedit a fi încăpățânat. Cu o zi înaintea carnavalului a sosit și al doilea colet și toate lucrurile pe care mămica le-a spus împotriva cizmelor au rămas de domeniul trecutului, chiar dacă erau de cauciuc s-au dovedit a fi perfecte pentru costum.
Carnavalul a decurs absolut minunat și de atunci motănelul și cu prințesa sunt de nedespărțit. Era să uit pedeapsa a fost și ea anulată după ce nepoțică împreună cu zâna au pregătit un mic dejun fermecat pentru mămica supărată.
Pantofiorul fermecat  este cel mai bun site de unde puteți achiziționa încălțăminte pentru copii în același timp beneficiați și de foarte multe oferte :
Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care vă sfătuiesc să alegeți pantofiorul fermecat.

Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără existența site-ului pantofiorulfermecat , care a dovedit încă o dată că pantofi devin fermecați atunci când sunt purtați de persoana potrivită și că orice are astfel de pantofi devine pe loc o prințesă sau un prinț.

Etichete: ,