La casă nouă parchet pe viață

Cu toții ne dorim să avem ceea mai frumoasă casă, iar pentru acest lucru majoritatea apelăm la construirea uneia noi exact pe placul nostru. Acesta este și cazul verișorului meu  care datorită unor probleme a fost nevoiți ca înainte de căsătorie să își construiască o casă în care să poată locui după fericitul eveniment împreună cu aleasa inimii sale.
Cum nimic nu este ușor s-a ales modelul casei, numărul de camere, dimensiunea acestora urmând ca la sfârșit ceea mai grea treabă să le rămână bineînțeles femeilor. Spun asta deoarece ei știau de la început ce trebuie să toarne cum să toarne, iar alegerea materialelor nu s-a dovedit a fi una grea , pentru noi însă era mai dificil deoarece trebuia să ne imaginăm cu va arăta fiecare cameră în parte și ce materiale să achiziționăm.
Nu eram niciuna dintre noi expertă în așa ceva și am început cu ce știam noi că ne trebuie, adică mobilă pentru fiecare cameră în parte și toate cele, dar la sfârșit parcă mai lipsea ceva.... Nu ne interesasem de parchet, datorită faptului că viitoarea soție,Ana, avea probleme răcind foarte repede dacă stătea pe ciment sau pe orice altceva care atrăgea frigul am optat pentru parchet.
Bine și faptul că o cameră arată altfel cu parchet a fost unul din motive pentru care am optat pentru el, dar acum venea problema ceea mare pe site-ul care ne fusese recomandat de mai multe cunoștințe, aveau mai multe produse care mai de care mai frumoase și mai atractive.
Parchet triplustratificat Kahrs Stejar Limestone
Ne-am pierdut în multitudinea de modele și pur și simplu nu aveam habar ce să alegem, am cerut mai multe opinii și în sfârșit am reușit să ne oprim la trei modele, dar totuși o cameră nu poate avea decât un singur model. În momentul de față am hotărât să vă întreb și pe voi dragi cititori ce tip de parchet vi se pare mai frumos?

Prima oară ne-am uitat după un parchet alb pentru a se potrivii cu dormitorul și totodată pentru că albul dă un aer de puritate încăperii pentru care este folosit. Prima opțiune a fost acest minunat parchet triplustratificat Stejar Limestone, pur și simplu se potrivește de minune cu mobila cumpărată pentru dormitor, iar prețul este de asemenea este accesibil.
Dormitorul va fi camera pe care sigur o vor folosii zilnic, tot odată acesta va putea fi folosit și în camera copiilor , astfel nu va mai exista teama de întuneric.

Parchet dublustratificat stejar Vibrazioni 1Pentru living ne gândeam la un parchet design de aceea ne-am uitat la  parchetul dublustratificat din Stejar Vibrazioni. Pentru această cameră soacrele au ales un mobilier închis la culoare și au cerut ca și parchetul să fie de culoarea neagră. Cum nu puteam spune în mod direct că nu suntem de acord cu acest lucru am ales parchetul acesta pentru a oferi un strat de culoare.
Parchet triplustratificat Kahrs Palazzo StejarÎmbinarea tentelor de negru până la un gri deschis fac din acest parchet unul perfect pentru camera aleasă, ne-a impresionat totodată și modelul care îți dă senzația că este camera denivelată , iar distanța foarte mică dintre aceleași culori oferă camerei grandoare și bineînțeles conține culoarea neagră .

 A mai rămas singură cameră și anume biroul viitoarei soții. Pentru a putea sta cât mai mult acasă cu soțul și copii Ana a ales să își creeze un birou direct acasă. Unul dintre produsele care ne-au atras atenția a fost parchet triplustratificat Palazzo Stejar care se potrivește foarte bine cu tot ce se află în birou și în plus oferă camerei un aer primăvăratic, părerea mea.
Pe lângă produsele achiziționate firma asigură pe perioada de 5 ani de garanție și 5 servicii de curățare a parchetului, câte una pentru fiecare an și în același timp fiecare client primește produse de curățare a parchetului în valoare de 200 Ron.
Voi ce tip de parchet a-ți cumpăra?

Etichete: ,