Tunează-ți laptopul cu ajutorul Laptop Garage


sigla
Incarcator original laptop Asus X55VDPentru că laptopul nu mai este un simplu instrument , iar pentru majoritatea reprezintă un  adevărat coleg am hotărât să scriu acest articol despre cum m-a ajutat Laptop Garage să îmi tunez propriul laptop și astfel să îl ajut să își revină pe cel mai bun prieten.
Au trecut deja mai bine de 2 ani de când laptopul a fost compania mea, zilnic a fost utilizat pentru tot felul de probleme și tot cu ajutorul lui și al unei foarte bune prietene am descoperit minunata lume a blogului și pentru asta vreau să le mulțumesc.
Dar cum nici un om nu poate rezista lucrând și zile întregi fără oprire și el a început să ”îmbătrânească” și să dea semne că dacă nu se face nimic mă va părăsi definitiv. Așa că am început să lucrez pas cu pas pentru a putea trece peste toate problemele. În acest articol vă voi prezenta pașii și sper să vă fiu de ajutor.

Primul pas spre tunarea unui laptop este accesarea site-ului Laptop Garage , acesta vă oferă cele mai bune prețuri pentru piesele pentru laptop atât piese originale cât și altele ,în plus beneficiați de asistență online.
Astfel veți putea adresa orice întrebare și nu veți avea probleme în achiziționarea produsului sau serviciului dorit de dumneavoastră. Pe lângă gama variată de produse pe care o oferă site-ul beneficiați și de foarte multe servicii pentru laptopul dumneavoastră și aveți posibilitatea de a trimite laptopul la service-ul lor. Constatarea și stabilirea problemelor laptopului nu vă costă absolut nimic indiferent dacă optați sau nu pentru serviciile firmei.

Pasul numărul doi constă în alegerea tipului laptopului dumneavoastră , iar pentru acest lucru Laptop Garage vă pune la dispoziție mai multe posibilități: puteți să luați fiecare categorie la rând și să căutați firma dorită, puteți accesa producătorul și apoi să căutați modelul dorit sau puteți pur și simplu să căutați direct produsele existe pentru modelul dumneavoastră.
Eu am ales ultima variantă  deoarece mi s-a ceea mai ușoară pentru a vedea exact ce pot să cumpăr.



Următorul pas vă duce deja în minunata lume a pieselor și trebuie să știți exact de ce aveți nevoie pentru laptopul dumneavoastră. Pentru mine acesta a fost pasul în care am decis că primul lucru de care are nevoie laptopul meu este un încărcător laptop, deoarece cel vechi era deja uzat și sinceră să fiu după doi ani până și eu mă miram că mai mergea.
Am optat pentru un încărcător original deoarece am vrut ca măcar o dată să mă revanșez față de laptopul meu. Pentru un laptop , dar și pentru stăpânul lui este foarte important ca încărcătorul să funcționeze corect.

Am decis să mai achiziționez și o geantă laptop și astfel să îmi ușurez munca ,în trecut nu avusesem un astfel de accesoriu pentru că nu plecam niciodată cu laptopul de acasă .Dar totuși aceasta nu trebuie să lipsească, mai ales că la facultate o să am nevoie de el din ce în ce mai des.
Chiar dacă pe site platforma încă nu este actualizată un operator m-a preluat aproape imediat cum am intrat pe site ,mai mult de atât deoarece nu știam exact câți inch are laptopul meu și mă aflam în imposibilitatea de a afla operatorul a făcut el căutările și am reușit astfel să aflu ce fel de husă pot achiziționa pentru mult iubitul meu laptop dar și la ce preț se găsește.
 Pasul următor constă în verificarea din nou a coșului de cumpărături și asigurarea că nu lipsește absolut niciun produs, în același timp calcularea prețului pentru produsele dorite. Puteți opta pentru mai multe tipuri de plată: direct pe site , în momentul primirii coletului/ în momentul ridicării de la sediu, prin transfer bancar sau chiar puteți opta pentru plata în rate cu o dobândă de 0%.
Indiferent de modul în care alegeți să faceți plata pachetul va ajunge prin curier, mai puțin în cazul în care doriți să ridicați produsul direct de la service, iar pentru transport nu veți plăti nimic. Produsele vor ajunge la dumneavoastră în maxim 24 de ore în localitățile principale respectiv 72 de ore în cele secundare.

 Și în sfârșit ultimul pas este reprezentat de întâlnirea dintre noile produse și laptopul dumneavoastră, adică schimbarea vechilor piese cu cele noi și astfel ”reîntinerirea” laptopului.
Așa cum regăsim în condițiile de utilizare înlocuirea pieselor trebuie făcută la un service specializat, pentru ca în cazul unor probleme să putem beneficia de garanție. Eu una nu am avut probleme , iar laptopul este mult mai vioi, lucrează mai repede .Noile modificări au schimbat laptopul în unul foarte bun și astfel am posibilitatea să îl folosesc din nou ore întregi fără probleme. Ce este drept acum am mult mai multă grijă de el și am plănuit deja ca la prima ocazie să cumpăr și un cooler pentru el.
Mulțumesc Laptop Garage pentru ajutor!

V-ați tunat vreodată laptopul? Dacă nu ce a-ți schimba la el?


Etichete: ,