1.UN DESIGNER DE SUCCES

cusut2Cuvântul de designer este din ce în ce mai des folosit în viața de zi cu zi, în general fiind utilizat în contextul discuțiilor vestimentare. Cel mai important lucru pentru o astfel de persoană este să creeze haine care să atragă un număr cât mai mare de persoane și să producă dorința de cumpărare la cei nehotărâți.

De câte ori nu a-ți fost puși în situația de a dori o haină, o bluză sau orice altceva și să renunțați doar datorită faptului că tocmai ce a-ți cheltuit ultimii bănuți pe alte haine?


Eu vă propun să uităm de aceste lucruri și în schimb să facem o achiziție de viitor cu ajutorul căreia să nu mai fim niciodată nevoiți să achiziționăm haine produse de altcineva și din contră să purtăm propriile creații.


Cu ajutorul unui magazin de electrocasnice acest lucru poate deveni posibil mai repede de cât v-ați fi putut imagina vreodată.

Îmi aduc și acum aminte de perioada copilăriei când eram un mic designer pentru păpuși, aveam hăinuțe pentru orice perioadă a anului și de toate culorile existente și de aceea cred că mă voi descurca perfect și în crearea hainelor pentru mine.


Deosebirea între creațiile copilăriei și cele pentru persoane reala este că nu se mai pot lucra manual cu acul în mână, de aceea am hotărât să apelez la o mașină de cusut. Aceasta a devenit un ajutor de nelipsit din casa oricui și cu ea puteți să scurtați considerabil timpul necesar creării unei ținute vestimentare de invidiat.


Datorită Spring SuperBlog 2015 am descoperit acest site și m-am decis că un model de invidiat este modelul  BQ17/RL417/XN1700 de la firma Brother. Cred că unul din principalele lucruri care m-au atras la această mașină este multitudinea de tipuri de cusături care o însoțesc, dar și faptul că beneficiază de iluminare.În plus transportul este gratuit și alături de ea vom primii și o garanție de 24 de luni.


poza este de pe
http://www.bizoo.ro/
Dacă doriți puteți opta și pentru promoții electrocasnice și acolo am văzut produse minunate dar fără nici un motiv această mașină m-a cucerit într-un mod irevocabil.

Optarea pentru achiziționarea unui astfel de produs va duce la crearea unei minunate rochițe pentru nepoțica mea, deoarece aceasta își dorește o rochie de prințesă creată de mine. 


Voi încerca să recreez rochița din prima imagine schimbând doar culorile folosite pentru că micuța domnișoară o dorește de o culoare roșu deschis sus ,iar jos albastru. Am găsit deja materialele potrivite și acum mai rămâne să mă hotărăsc dacă voi apela la o astfel de mașină de cusut sau nu.

Dacă prima va ieși bine mă gândesc să creez o rochie asemănătoare cu ceea din poză, doar că am de gând să folosesc culori deschise și să mai renunț la câteva fundițe în rest voi păstra totul, cred că voi reuși chiar dacă v-a dura mai mult să realizez creațiile din visele mele și astfel să le transform în realitate .

Cu toții putem realiza lucruri minunate cu o astfel de mașină
și să nu uităm că în orice casă este nevoie de așa ceva. Voi ce părere aveți despre această mașină de cusut?

Etichete: ,