De la rochii la fuste

Bine v-am regăsit ,dragi cititori la un nou articol.
De data aceasta subiectul discuției le va viza pe doamne, bineînțeles asta dacă nu cumva vreun domn se află în căutarea unui cadou potrivit pentru doamna sa.
Știm deja că temperaturile au crescut și că nu mai este atât de ușor să te duci la servici sau oriunde altundeva în blugi și de aceea noi trebuie să descoperim un alt mod de a putea învinge căldura.
Eu cred că l-am găsit deja prin achiziționarea acestei minunate fuste :

Avaro SP-73

Fusta lunga de dama cu croiala simpla confectionata din sifon usor si vaporos. Fusta are talie elastica si prezinta o insertie decorativa cu margele. Modelul prezinta captuseala. Este perfecta pentru sezonul calduros de vara.Compozitie: 100% Polie
Am ales-o deoarece este foarte bună pentru această perioadă, este lungă deci nimeni nu se poate plângă că te înbraci indecent și pe deasupra poți păcăli foarte ușor colegii prin schimbarea doar a tricoului sau maieului în ziua următoare și astfel în acest fel îți creezi zeci de modele diferite.
Mai mult decât atât culoarea este una absolut fermecătoare care vă va oferii un aer tineresc și care se asortează aproape cu toate culorile.
Ce părere aveți se merită o astfel de fustiță? Voi ce produse a-ți alege de pe site?

Etichete: ,