Fii femeie!


 
A fii femeie nu înseamnă doar a te naște o persoană de genul feminin. A fii femeie înseamnă să:

Frumusețea fizică este ceea care atrage, dar cel mai atrăgător este caracterul. Să fii o femeie frumoasă înseamnă să te respecți pe tine însuți, să îi respecți pe alții, să fii respectată, să strălucești de bunătate, altruism, grija pentru cei pe care ii iubesti, pentru cei care au nevoie de ajutor, pentru un străin care poate are nevoie de un zâmbet sincer de al tău.
Frumos este acel suflet care deși  a trecut prin multe, a avut parte de oameni care l-au facut să sufere, să plângă, care simțea că i se prăbușește pământul sub picioare, însă și acum poate să zâmbească, să împărtășească iubire, gânduri bune.
A fi frumoasă este o calitate pe care ar trebui sa o aibă toate femeile.
A fi frumoasă înseamnă respect de sine prin îngrijire. Faptul că îți iei o pereche de blugi nouă, un ceas, te dai cu putin fard, fond de ten și rimel și parfum și ieși din casă la o întâlnire cu iubitul sau prietenii, faptul că mergi la salon și ai grijă de unghiile tale, de părul tau, de felul cum arăți spune multe despre cum te respecți.  
Aranjeaza-te mereu. Chiar daca te duci pana la magazinul din cartier, la facultate, la serviciu, la nunta sau in vizita la cineva trebuie sa iesi din casa impecabila. 
Fii o aparitie remarcabila cu o tinuta ireprosabila. Și respectându-te pe tine îi respecti  și pe altii, care la rândul lor te vor respecta.
O femeie frumoasă nu înjură, nu vorbește urât, nu se poartă ca un om proaspăt venit din pădure. Un suflet frumos nu se demodează niciodată. Sufletul se îngrijește prin citit. Cărțile îți fac viața mai bogată, vocabularul, cunoștințele. 
Un zâmbet nu este niciodată greșit dacă este adresat omului potrivit.
Niciun barbat nu apreciază o femeie neîngrijită spiritual și fizic. Oricât de gelos ar fi pe femeia lui și și-ar pune întrebări de ce se machiază atât de mult sau se parfumeaza. Fie că are 20 de ani fie că are 60 mereu v-a apreciat o femeie îngrijită.

Așadar, dragi femei, fiți feminine, fiți frumoase, fiți sexy, fiți ingrijite! 
by Mia D.

Etichete: ,