Informatii despre salon masaj erotic Bucuresti


Despre saloanele de masaj erotic

 

Saloanele de masaj erotic oferă masaje speciale, diferite de cele clasice, efectuate de maseuze îmbrăcate în costume minuscule sau chiar în costumul Evei, dar ele se ocupă doar de masaje erotice și de nimic altceva.
Maseuzele sunt ele însăși o terapie pentru suflet, fiecare având o tehnică unică cu atingeri în locurile care provoacă erotismul, incitându-te cu șoapte și mângâieri pe cel mai mare organ de simț care este pielea, restabilind fiecărei persoane energia psihică cât și ceea fizică.
Destinat atât bărbaților cât și femeilor masajul erotic, influențează psihologic accentuând curiozitatea  masculină pe care o aveți la prima sedință de masaj erotic, putând fi o ședință în confortul casei tale, într-o camera la hotel sau un party în jacuzzi.  
Masajul erotic, răsfățul dat de căldura  atingerii maseuzelor provoacă relaxarea trupului, te scapă de stres, te învață mai multe despre interacțiunea  cu sexul opus  și-ți trezește toate simțurile. 

Salon Masaj Erotic București 

 

     Pentru  a-ți programa momentele tale de plăcere îți recomand Salonul de mesaj erotic Artemis Masaj Bucuresti care îți pune la dispoziție o galerie foto, 100 % autentică, din care să-ți alegi maseuza care poate să te stimuleze cu trupul ei. Maseuzele au fost angajate pentru frumusețea și farmecul lor, sunt pline de entuziasm și specializate în masaj erotic. 
La acest salon nu vei beneficia doar de servicii de o foarte bună calitate, ci și de o confidențialitate pe măsura serviciilor, în plus maseozele sunt femei foarte comunicative și foarte bine educate. 
                Salon masaj erotic București poate să-ți ofere masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic cu șampanie sau cu ulei de argan. Masajul se face la salon sau într-o cameră la hotel pentru tine sau chiar pentru un cuplu cu una, două sau chiar trei maseuze, pe o durată de 60- 90 minute.
               Masajul erotic profesionist se bazează pe faptul că există foarte multe puncte pe corpul uman care provoacă erotismul când sunt activate de senzualele maseuze. Acesta este o combinație de senzualitate, tehnică axată pe mișcări specifice pentru ca cel masat să descopere senzații noi chiar și în părți ale trupului de unde se așteaptă cel mai puțin.
                Masajul erotic, realizat la salon masaj erotic  București, începe prin masarea spatelui încercând descoperirea zonelor cele mai sensibile, folosind mai multe mișcări și urmărind relaxarea, după care se trece la zonele erogene, coapse, zona pelvisului și partea de jos a spatelui. Sexul tantric implică nu doar apropierea fizica, ci și ceea realizată pe legătură spirituală  și pe sentimentele partenerilor.

Etichete: , ,