O privire aruncată în trecut! Schimb de experiență în Turcia - Partea VIII

 

Patru întâlniri până la plecare

Prima întâlnire

Astăzi a avut loc o nouă ședință cu părinții pentru a stabili ultimele informații despre plecare în Turcia, ni s-a citit regulamentul de care trebuia să ținem cont pe toată perioada șederii. Bagajul nostru trebuia să aibă maxim 20-23kg și puteam să avem și unul de mână dar nu mai mare de 10kg. 

Tot astăzi ni s-a zis că vom pleca pe data de 18 mai la ora 5:30 din fața liceului. Potrivit planurilor după ce aterizam în Instanbul mergeam să vizitâm o moschee, iar mai apoi luam un al doilea avion.

Seara urma să fim luați de către familii și în plus la orice activitate urma să fim însoțiți de unul dintre membrii familiilor elevilor. Pur și simplu momentul mult așteptat urma să vină eram foarte emoționată despre cum mă voi comporta.

A doua întâlnire

Lecțiile de limba turcă începeau să devină din ce în ce mai grele, ceea ce la început părea o joacă acum își arăta adevărata față și ne făcea să ne străduim mai mult. Lecția de astăzi a fost despre cum se poartă o conversație într-un restaurant, despre cum să vorbim despre o carte de credit, despre valabilitate dar și multe altele.

La prima vedere totul pare ușor dar în realitate nu este așa, ni s-au verificat din nou procurile și cu pașapoartele, ca totul să fie în regulă și am aflat că în timpul petrecut în Turcia vom lua parte la diverse activități organizate de către școala parteneră.

Tot la această întâlnire ni s-a arătat cum va fi realizat posterul, una dintre realizările noastre pe durata acestui proiect. Pentru că noi nu doar am făcut schimb de experiență ci am și realizat diferite materiale publicitare, dar și materiale ce pot fi folosite în cadrul unităților de învățământ dar despre asta vă voi vorbi mai târziu puțin.

Etichete: , , ,