Totul despre izolatii instalatii!



 Ce trebuie să știm despre casa noastră?

După ce reuşeşti să-ţi construieşti o casă, constaţi că aceasta îţi răpeşte din ce în ce mai mult timp şi implicit din ce în ce mai multe finanţe. Pentru a-ţi asigura confortul mult visat trebui să investeşti mult suflet,  să te asiguri că nu ai lăsat nimic la voia întâmplării, iar dacă ceva nu a fost realizat aşa cum trebuie fii sigur că în cel mai scurt timp vei afla, căci casa este un lucru în  „viaţă” care te va avertiza despre  toate neajunsurile ei.  Dacă nu credeţi  vă fac nişte exemplificări, a început să plouă casa te avertizează dacă acoperişul nu mai este  corespunzător apa  pătrunzând în pod sau la mansardă,  după caz, când bate vântul casa îţi va spune dacă tabla de pe acoperiş nu mai este fixată cum trebuie. 
Când locuieşti într-o casă cel mai bine este să nu aştepţi să te anunţe ea despre durerile sale ci să le observi tu mai înainte şi să iei măsurile necesare în timpul cel mai scurt posibil.
Se apropie iarna, cu inerentul frig, poate cu multă zăpadă urmată de geruri năpraznice, deci m-am gândit să-mi izolez instalaţiile de căldură, de apă rece cât şi pe aceea de apă caldă, pentru aceasta mă ajută mult e-izolaţii.ro cu o gamă diversificată de materiale, asigurând consultanţă tehnică pentru executarea lucrărilor şi nu în ultimul rând asistenţă tehnică la montare, asigurându-mă şi de o viaţă lungă a materialelor comercializate. De aici  am aflat că izolaţia nu trebuie făcută doar în încăperile mai răcoroase, aşa cum mă hotărâsăm eu,  ci pe toată lungimea instalaţiei pentru că indiferent că este cald sau frig conductele „ transpiră” se face un transfer de temperatură de la apa caldă sau rece la aer, pentru ca să nu se mai facă condens pe ţevile instalaţiei între acestea şi aer trebuie să interpunem un material izolator. 

Cu ce facem izolații instalații?

Pentru izolaţii instalaţii saltelele din vată minerală bazaltică sunt o soluţie modernă, sunt neinflamabile, uşoare, absorb uşor sunetele şi deci asigură şi o izolare fonică benefică pentru liniştea şi confortul locuinţei. Saltelele din vată minerală bazaltică rezistă la o temperatură ridicată, fără a-şi pierde proprietăţile fizice, nu se umectează dar permite circulatia vaporilor, sunt durabile şi au un nivel scăzut de conductivitate termică, sunt rezistente la rozătoare si la microorganisme, împiedică extinderea focului, deci nu propagă şi nici nu întreţine arderea. Cred că v-am expus destule motive pentru care să achiziţionaţi saltele din vată minerală bazaltică pentru izolaţii instalaţii, dar să nu uit un motiv la fel de important acesta este montarea foarte uşoară a lor. De asemenea ele  putând fi folosite şi la izolarea conductelor şi sistemelor de ventilaţie, a boilerului,  iar prin izolarea cu aceste saltele a instalatiei de apă caldă  economiseşti energie evitând pierderile de căldură, în final ducând le economisirea de bani.
Deci eu cred că  dacă nu a-ţi izolat instalaţiile din casa dumneavoastră acum v-am convins să intraţi  pe e-izolaţii.ro unde  veţi descoperi şi alte tipuri de  materiale necesare izolării nu numai a conductelor de apă caldă şi rece, ci şi a instalaţiei de aer condiţionat sau ceea de ventilaţie, precum  şi la instalaţia sanitară, asigurând pe lângă izolarea termică şi izolarea fonică, protecţia la foc a acestora, scăparea de mucegaiurile produse de condens,  sporind mult liniştea şi confortul căminului dumneavoastră.

Etichete: , ,