Ai grija ce iti doresti!


 

Alina, Elena, Mihai, Adi și George erau cei mai buni prieteni încă din copilărie, iar moartea foarte violentă de care urma să aibă parte Elena le-a dat viețile peste cap. Această poveste are rolul de a ne aminti că nu tot ceea ce spune că ne dorim vrem să se și îndeplinească.
Într-o seară rece de toamnă Elena a fost găsită moartă, fusese jefuită și violată, iar corpul ei fusese aruncat într-o gaură de canal. Deoarece îi legase o prietenie foarte strânsă cei patru prieteni au decis să o însoțească și pe ultimul drum.
Înmormântarea a fost ținută la țară, deci promisiue precum ” Ia-mă și pe mine cu tine” sau ” Nu pleca fără mine” și multe altele nu au lipsit, cu toate acestea se pare că Elena le-a luat foarte în serios.
Începând din seara în care Elena a fost condusă pe ultimul drum cei patru prieteni au început să o viseze cum că îi cheamă după ea, nu au acordat foarte multă atenție crezând că este vorba doar de faptul că erau foarte apropiați, dar în curând aveau să afle cât de mult se înșelau.
Mihai era cel mai sensibil dintre toți și în același timp fusese îndrăgostit nebunește de Elena, era vorba de aceea dragoste care îți distruge sufletul. În una dintre nopți i-a promis însă Elenei că i se va alătura, chiar dacă nu își dorea asta, a doua zi le-a spus și prietenilor care nu preau l-au luat în seamă.
Cu toate acestea în drum spre casă viața acestuia urma să fie curmată brusc, fără absolute niciun motiv. De geaba au încercat medicii să afle cauza morții a fost absolute imposibil. Cu toate acestea întâmplarea a trezit spaima în sufletele celor trei prieteni rămași în viață care acum întâlneau două fantome.
Pentru a scăpa de acestea a fost nevoie de sosirea unui părinte, cu toate acestea înainte de plecare fiecare dintre cei trei prieteni s-a ales cu o mică cicatrice pe mâna dreaptă, care le reamintește de cei doi prieteni.

Etichete: ,