Alegerea saltelei potrivite pentru tine!


       


Există mai multe tipuri de persoane cele care dorm 10 ore pe zi, cele care reușesc să adoarmă 8 ore pe zi și cele care nu pot dormi mai mult de 4ore în decursul unei zile. Indiferent însă de perioada pe care o petrecem dormind cert este că reușim să acordăm o parte din timpul nostru somnului.
                 Pentru ca acest lucru însă să aibă și succes, adică să dormim confortabil, trebuie să deținem și o saltea confortabilă care să ne asigure un somn odihnitor. Mai jos voi prezenta o serie de tipuri de persoane alături de saltelele care li se potrivesc, saltelele sunt din cele oferite de cei de la Green Future, un site cu o foarte mare experiență în acest domeniu.

  1. Sunteți genul acela de persoană care iubește să doarmă în orice poziție? căreia îi place să își schimbe poziția fără a avea însă parte de disconfort? Suferiți de dureri de spate datorate saltelei? Dacă vă regăsiți în cel puțin una dintre întrebările de mai sus atunci înseamnă că aveți nevoie de saltele cu memorie. Acestea sunt foarte recomandate pentru persoanele ca dumneavoastră, datorită tehnologiei unice ce permite reținerea formei corpului.
  2.  Sunteți o persoană care a copilărit pe saltele cu arcuri? V-au impresionat acele saltele, dar cu toate acestea nu vreți să vă riscați pentru că în cazul ruperii unui arc v-ați putea răni? Căutați saltele tratate împotriva acarienilor și a bacteriilor? Răspunsul la acestea întrebări constă în alegerea saltelelor cu arcuri oferite de cei de la Green Future. Datorită faptului că arcurile sunt învelite în spumă poliuretanică, nu veți avea probleme dacă în timp un arc se va rupe. Saltelele oferă un plus de protecție prin faptul că sunt tratate împotriva bacteriilor, deci nu pot deveni un pericol pentru cei mici.
  3. Doriți să cumpărați o saltea ortopedică? Sau o saltea ergonomică? Sau poate una anatomică? Ce a-ți zice dacă v-aș spune că puteți lua o saltea care să aibă toate cele trei funcții? Probabil veți crede că mă țin de bâză, dar nu este adevărat, la Green Future găsiți saltele latex, acestea îndeplinesc simultat toate cerințele de mai sus. În plus ele sunt destinate unei utilizări de lungă durată, deci nu trebuie să vă faceți griji privind durata de viață.
Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de saltele puse la dispoziția voastră de Green Future pentru a cumpăra una trebuie să știți exact ce vă doriți de la ea, pentru a putea alege fix aceea categorie.

Etichete: , ,