Webrahost domenii proprii ieftine

Contact

Pentru orice informație vă rog să mă contactați la adresa de e-mail notiteleioneleiarticole@yahoo.com .

Follow by Email

marți, 15 septembrie 2015

Am descoperit un blog cu păreri despre Lucky Studio!                 Joburi bine plătite în România

         image  


Când nu se vorbește despre București, cei care locuiesc aici comenteaza cu superioritate despre cei din restul țării, numindu-i provinciali ca și cum ar fi inferiori, comparativ cu ei. Uita că, în mare parte, nu se trag din bucureșteni get-beget, ci tot din provinciali veniți în București pentru o viață mai bună. Cei mai mulți dintre ei au ajuns în capitală, în ultimii 25 de ani, împinși de disparația locurilor de muncă din toată țara, ca urmare a distrugerii  întregii industrii românești. Dar iată că și provincia a lăsat la o parte prejudecățile și, au început să apară și aici joburi bine plătite, joburi care se adresează în primul rând tinerelor,dar nu numai lor. Fiind la inceput de drum, iar viața în sărăcita Românie fiind destul de grea, am încercat sa-mi găsesc un loc de muncă pentru a mă întreține. Pentru asta, am participat la diverse interviuri la care am fost întrebată ce experiență am - de parcă nu se vedea cât sunt de tânără - studii și câte altele, ca în final să fiu refuzată sau să aflu că voi fi plătită mizerabil, cu salariu minim pe economie.
 lucky studio

Blog cu păreri despre Lucky Studio

              

 În final am căutat și pe internet, iar o prietenă mi-a recomandat un blog cu păreri despre Lucky Studio unde, după cum îi spune și numele, am găsit foarte multe informatii si testimoniale despre videochatul bine plătit. De asemenea, am mai aflat si despre un program flexibil care îți permite continuarea studiilor, deoarece singură îți alegi cât lucrezi, o zi/două pe săptămână sau mai multe. În acest studio nu contează atât de mult cum arăți, ci în primul rând să știi să socializezi, sa știi să întreții o conversație, sa știi să te faci plăcută și să stăpânești bine o limbă străină. Ai putea sa ai cunostinte de preferat in engleza, dar nu e rea nici franceza sau germana. De pe acest blog cu păreri despre Lucky Studio, am aflat că modelele de aici își desfășoară activitatea în camere luxoase, decorate într-un stil  elegant, iar nimeni nu-ți impune nimic. Tu îți alegi camera unde lucrezi; există un colectiv exclusivist format numai din fete și femei, bărbații nu au acces în acest studio. Job-ul este 100% legal, contractele se încheie pe una, două, trei sau șase luni, un an sau doi ani. Plata se poate face la sfârșitul fiecărei ture, săptămânal sau lunar, activitatea se face fără stres într-un colectiv feminin, modelele fiind tratate ca niște prințese, ele beneficiind și de bonusuri care vin chiar din prima zi de muncă.
 lucky studio

9 comentarii:

 1. Cine poate sa imi dea mai multe detalii despre lucky?

  RăspundețiȘtergere
 2. eu am auzit ca e super misto adica chiar exista un program flexibil si castig dupa fiecare tura

  RăspundețiȘtergere
 3. da este neaparat sa stii o limba straina dar daca nu te descurci foarte bine sunt si niste profesoare care dau lectii si te invata sa porti o conversatie

  RăspundețiȘtergere
 4. mi se pare super ok ca te invata limbi straine daca nu stii. Asta te ajuta si pe viitor

  RăspundețiȘtergere
 5. da sunt profesoare si de engleza, franceza sau germana. o super oportunitate

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu nu sunt nici de parere ca videochatul e cea mai buna optiune dar nici nu le condamn pe fetele care o fac. bravo lor :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Intr-adevar studioul este la cele mai inalte standarde si totul e un lux acolo

  RăspundețiȘtergere
 8. Pentru mine videochatul e o optiune sa castig bani, sa fiu independenta, sa ma intretin singura.

  RăspundețiȘtergere
 9. Si pentru mine este o oportunitate. Momentan sunt bine pentru ca sunt model la Lucky. Totusi cred ca e o optiune temporara

  RăspundețiȘtergere