Andreea Balan –un artist complet si complex


            Recent destinul m-a ajutat sa o cunosc pe frumoasa artista Andreea Balan.  Vazand-o in realitate doar o data, a doua oara a fost o supriza placuta pentru mine sa vorbesc cu ea, sa ne imbratisam si sa o admir.  Ea este un artist adevarat : canta, danseaza, face show, schimba 10 costume la un concert. Este si jurat la emisiunea Te cunosc de undeva.  Desi am vazut-o de foarte multe ori la tv, pe youtube ii ascult melodiile des, ii urmaresc facebook-ul  si cred despre ea ca este o femeie frumoasa, desteapta, cultivata si atragatoare,  in fata am vazut ca este o fata finuta, dulce la aspect si vorba, nu foarte inalta, ca si mine de altfel, si devotata meseriei pe care o are. Ceea ce ma impresioneaza la ea este vocabularul pe care il are si usurinta in exprimare de care da dovada mereu la aparitiile tv. Asa a fost si la intalnirea cu ea. Recunosc ca este printre putinii artisti din tara care stiu sa vorbeasca asa fluent ca ea, asa liber si deschis. In ciuda faptului ca a trecut printr-o despartire in care i-a fost inselata increderea, ea a avut mereu puterea sa zambeasca si sa ofere oamenilor de langa ea caldura si prietenie.  Este singura artista pe care o aud mereu la televizor ca citeste si adoarme citind. 
            Show-urile ei implica multa munca, dans, ore de antrenament.  Ea are cel mai complex si complicat dans dintre artistele din tara. Melodiile ei sunt pline de viata, de bucurie.  Cel mai mult ma ung pe suflet melodiile ei  triste, cum ar fi “Oops eroare”, “Decor” ,“Rece”, “Uita-ma” care si ele au tehnici de dans care demonstreaza o usurinta pentru ea cum se misca si isi dedica placerea  dansului.
            Hiturile Andreei  Balan au milioane de vizualizari. Cele mai multe le are piesa “Trippin”, urmata de “Rece” “Baila” “Iubi” “Decor”.
            Andreea Balan este o sursa de inspiratie pozitiva pentru publicul roman pentru ca este ambitioasa, muncitoare, desteapta, joviala si  mereu cu iubire si dedicatie pentru ceea ce face. Niciodata nu apare la televizor sa promoveze scandal, ci se promoveaza prin melodiile ei frumoase si bine-facute.  Tinutele ei sunt frumoase si la moda mereu, pentru ca este si un fashion icon.
            Intalnirea cu ea a fost pentru mine una dintre cele mai frumoase zile din viata mea.  Sper sa o reintalnesc  cat mai repede si sa scoata din ce in ce mai multe melodii si videoclipuri. 
by Mya D. 



Etichete: ,