Webrahost domenii proprii ieftine

Contact

Pentru orice informație vă rog să mă contactați la adresa de e-mail notiteleioneleiarticole@yahoo.com .

Follow by Email

joi, 10 septembrie 2015

De ce poliția și procuratura nu spun nimic?

          Se face aproape o luna de când trupul fără viață al Alexandrei Gogez a fost descoperit în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Dacă la început știrea apărea cel puțin o dată la televizor, internetul vuia de știri care presupuneau diferite ipostaze despre moartea ei, în acest moment se pare că povestea a fost uitată.

       
Cum se poate ca după o lună  încă să nu se știe nimic concret? Îmi aduc aminte de cazul băiețelului ucis de câini în București televiziunile aveau numai știrea aceea pe post, a fost zarvă mare. La fel și în cazul foarte multor crime petrecute, indiferent de orașul în care au avut loc. În această situație de ce nu se face lumină?  
 
       De ce nu se spune adevărul? Nu contează care este acela, eu cred că acel suflet are nevoie să i se facă dreptate! Acei părinți au nevoie să știe din ce cauză a murit copilul lor. Am observat foarte frumos ce măsuri s-au luat după moartea ei, acum câteva zile am ajuns pe la ora 21:00 fix la Ciobănașul, terasa la care Alexandra lucrase până la miezul nopții în seara în care se presupune că a și murit. Pe la 21:30 deja eram oarecum invitați să părăsim terasa din cauza terminării programului.
     Deci se pare că măcar asupra lor,moartea ei a avut un impact puternic. Ce m-a mirat foarte tare era întunericul care acoperea întregul parc, pe aleea principală iluminarea era făcută decât pe o singură parte și foarte slab, iar pe aleea pe care se presupune că a mers Alexandra era pur și simplu beznă, mă întreb cum ar fi putut o adolescentă să o ia pe acolo de una singură ținând cont că ea a plecat la ora 00:00, nu la 22:00 când am părăsit eu parcul.
Sper ca în curând să aflăm mai multe despre această moarte suspectă, chiar nu înțeleg de ce nu se implică nimeni în găsirea vinovatului!
De ce poliția și procuratura nu spun nimic? De ce se încearcă acoperirea acestui caz?

7 comentarii:

 1. Trist, am auzit si eu de acest caz..chiar nu inteleg ce se intampla cu tara asta? Chiar e nepasare sau incompetenta din partea autoritatilor?

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte trist :(, eu de cand stau acasa am inceput sa ma uit la stiri :( si sincer ma ia groaza de ce vad.

  RăspundețiȘtergere
 3. Poate sunt interesele unor oameni influenti...inca.

  RăspundețiȘtergere
 4. Parintii ei au merita sa afle adevarul. Nu pot sa cred ca in tara asta autoritatile dorm.

  RăspundețiȘtergere