DISCRIMINAREA DINTRE COPII IN ROMANIA



Am promis că o să vă relatez, din punctul meu de vedere, despre discriminarea făcută de guvernanţii şi parlamentarii Romaniei ( de fapt de „micul parlament” căci legiferăm prin ordonanţe de urgenţă sau prin regulamente de aplicare a legilor, dar despre asta în viitorul apropiat) între copii noştri.
După aducerea pe lume a copiilor, mămicile care îi cresc sunt plătite, să nu uităm bugetul este compus din banii noştri, diferit pentru creşterea acestora până la vârsta de doi ani. Vă întreb domnilor conducători , ai acestei sărăcite ţări bogate, acei copii nou veniţi pe lume trebuie ajutaţi să crească plătindu-le, mă repet din banii noştri, în mod diferit pe mămici? Aceasta după umila mea părere se numeşte discriminare. Nu domnilor şi doamnelor copii au aceleaşi nevoi, indiferent că s-au născut într-o familie bogată sau în una săracă, într-o familie din minoritatea acestei ţări, într-o familie de la oraş sau una de la sat, ei trebuie să fie hrăniţi la fel, au nevoie de pamperşi la fel, de acelaşi lapte, de acelaşi premergător.  Deci din banii publici copii trebuie să beneficieze în mod egal,  mămicile trebuie să fie  plătite toate la fel, din banul public, printr-un procent fix din salariu mediu pe ţară, cele care vor bani mai mulţi îşi pot permite guvernante, cele sărace nu.
Mai bine măriţi alocaţia pentru copii la o sumă care să poată acoperi nevoile copiilor de sub doi ani, în nici-un caz optzeci şi ceva de lei.
Mai bine scoateţi din birouri funcţionarii, de regulă bine plătiţi, încadraţi în ficare primărie, trimiteţii pe teren  să verifice dacă acele sume sunt folosite în interesul copiilor sau sunt risipite de anumiţi părinţi prin baruri, copii fiind lăsaţi la mila domnului. Puneţi-le acestora legi la dispoziţie ca să poată acţiona în interesul copiilor. Opriţi această discriminare, copii trebuie să fie egali şi ajutaţi să crească frumos ca această ţară să nu mai fie atât de coruptă.

Etichete: ,