Fantome si parfumuri!



Incepand de astazi vreau sa prezint pe blog cat mai multe articole despre fenomene paranormal, majoritatea sunt povesti auzite de la prieteni, rude, altele sunt intamplari citite pe diverse grupuri care promoveaza astfel de situatii. Pentru ca vreau ca cei care le-au trait sa ramana in umbra nu voi preciza nume reale. Prima intamplare are loc la scurt timp de la moartea prietenului Mirabelei, mai exact este vorba de ultima seara de priveghi, datorita examenelor aceasta nu s-a putut prezenta mai devreme.
Nu il mai vazuse de ceva timp, iar moartea lui fusese cu totul si cu totul neasteptata, chiar daca i s-a recomandat sa nu se uite in sicriu, cancerul il transformase intr-o alta persoana, nu s-a putut opri imaginea aceea i-a infipt un cutit in inima.
S-a asezat undeva aproape de sicri pentru a vorbi cu familia tanarului decedat, la inceput mirosul de ammoniac a invaluit-o mult prea incet pentru a simti, dar cu cat timpul trecea cu atat senzatia de sufocare era mult mai accentuata.
Pur si simplu nu mai putea sta acolo, nu mai avea aer, asa ca a decis sa iese pe culoar ca sa isi revina. A durat ceva pana mirosul a devenit mai slab, o data iesita pe culoar a observant-o pe doamna de la curatenie care spala pe jos, impresia ei a fost ca aceasta a pus prea mult ammoniac in apa si de aceea si mirosul a fost puternic, dar apa era limpede fara nimic in ea.
Intoarcerea in camera a fost marcata din nou de prezenta amoniacului, degeaba a incercat sa le explice celor din jur mirosul pe care il simtea restul nu miroseau nimic. Asa cum urma sa afle insa mai tarziu amoniacul este unul dintre mirosurile lasate de fantomele nervoase atunci cand viziteaza pe cineva. Pentru noi asta este doar o poveste la intamplare pentru ea reprezinta insa o intamplare pe care nu o va uita prea curand.

Etichete: ,