O poveste!

Iar am lăsat scrisul puțin de o parte, vreau sa caut metode de a face acest blog mult mai interesant pentru voi, dar astazi va voi prezenta o alta poveste din categorie de paranormal.
Povestea de astazi ii va avea ca si protagonisti principali pe Alina, o tanara studenta in anul IV, pe Alex, colegul si in acelasi timp sotul Alinei, pe Andreea, o printesa de doar doua saptamani, fetita cuplului si pe Maria, fosta iubita a lui Alex.
Totul incepuse in urma cu doi ani, cand Maria suparata ca Alex o parasise pentru Alina s-a urcat sub influenta alcoolului la volan, iar intr-o curba periculoasa masina a iesit de pe drum si s-a oprit intr-un pom. Tanara nu a decedat pe loc in schimb a murit dupa 5 ore de stat in masina, drumul nu era foarte circulat seara si a fost gasita tocmai a doua zi de dimieata.
De atunci viata lui Alex si a Alinei a luat o intorsatura neasteptata au inceput sa aiba parte de experiente paranormale, usi care se inchid singure, becuri care se sparg, vase care cad fara sa fie atinse, dar si multe alte lucruri. Atunci cand cuplul a primit vestea asteptarii unui copil au decis sa se mute, intamplarile au luat pentru un moment pauza, insa atunci cand Alina si-a adus acasa fetita totul avea sa o ia de la inceput insa mai rau.
Prima data Alina pur si simplu a fost impinsa pe scari, nu mai era nimeni cu ea, iar de impiedicat chiar nu avea cum sa se impiedice. Ultima intamplare care a si pus capac la toate a fost atunci cand au gasit-o pe ceea mica cu capul in perna, pur si simplu nu reuseau sa o ia din patut era ca si cand cineva o tinea acolo. Dupa interventia unui preot, care a sfintit casa, lucrurile s-au oprit.

Etichete: ,