S-a umplut facebook-ul de tepare


Urmaresc de ceva timp un grup care se axeaza pe prinderea teparelor de pe grupurile de facebook, la ele se vine cu reclamatii si tot acolo se gasesc persoanele care au dat tepe pana in acel moment, este vorba de ImparatiaHoatelor. Din pacate am observat ca tot mai multe persoane ajung sa se plange de faptul ca au luat teapa si tot mai multe persoane se aleg cu bani nemunciti.
Pe grup poate intra orcine ca sa posteze singura conditie este sa aduca dovezi in sprijinul afirmatiilor facute si mai apoi sa raspunda la cateva intrebari de la admini, daca este si cazul.Teparele care deja au o anumita vechime beneficiaza, de cele mai multe ori, de pamflete realizate chiar de una dintre admine.
Bineinteles daca vreo tepara noua isi cere cu tot dinadinsul pamphlet, admina nu o poate refuza si ii dedica unul cat mai rapid. Nu este doar un grup in care lumea sa planga dupa bani, este un grup in care se face si baza,in general se rade foarte mult.
Multe cazuri si-au gasit rezolvare datorita adminilor si membrilor, dar cu toate acestea uneori este nevoie si de interventia politiei pentru a mai scapa din tepare. Internetul este un loc in care oricine poate vinde sau cumpara, iar daca nu esti atent te poti trezi cu o teapa,nu doar vanzatorii dau tepe ci chiar si clientii, mai ales daca se decide mai intai primirea coletului si apoi plata.
Nici metoda de trimitere a coletului ramburs nu este avantajoasa pentru ca vanzatorul se poate trezi foarte usor cu coletul retur si cu o suma de plata, cel mai bine inainte de a trimite cuiva bani sau lucruri este sa verificati foarte bine informatiile existente despre aceea persoana si obligatoriu sa aruncati un ochi pe imparatie pentru a fi siguri.

Etichete: ,