Ursitoare botez, pentru piticul vostru, de la momente-magice.ro!

Despre ursitoare

    Încă din cele mai vechi timpuri cuvântul ursitoare a stat pe buzele celor mai mulți dintre părinți, din această cauză povestea lor este și astăzi cunoscută. Chiar dacă poveștile diferă dintr-o parte în alta a țării un lucru este cert ursitoarele au menirea de a prezice viitorul micului nou-născut și de a-i aduce în cale numai noroc și fericire.
    Potrivit legendelor existau trei ursitoare bune, fiecare având însă propriul său nume: Ursita, Soarta și Moartea, bine numele diferă și ele în funcție de regiunea în care se spune povestea. Foarte des mai întâlnim și existența celei de a patra ursitoare, cea care este de parte răului și care prezice numai lucruri necurate, însă ea este de cele mai multe ori înfrântă de către suratele ei.

Găsim ursitoare botez la momente-magice.ro

     Se spune că pentru că foarte multe mămici au destăinuit existența acestor ursitoare, de aceea ele se feresc să se mai arate lumii, dar aceasta nu este o problemă, pentru că momente-magice.ro vă pune la dispoziție cele mai frumoase și mai experimentate ursitoare botez.
     Prin invitarea acestor ursitoare la botezul pruncului vostru, veți avea parte de cele mai frumoase momente și de experiențe foarte interesante, pentru că ursitoarele sunt persoane creative, până și ursitoarea rea poate fi înduplecată dacă veți ști cum să îi faceți pe plac. Spectacolul oferit de zâna ceea rea este unul însă foarte amuzant care cu siguranță vă va încânta oaspeții.
    Pe site-ul Petreceri Magice aveți șansa să beneficiați de cele mai bune oferte dacă vreți să angajați ursitoare botez, printre serviciile pe care vi le oferă se poate număra chiar și prezența unui înger păzitor, de 8 anișori. Puteți viziona chiar pe site serviciile oferite pentru fiecare gamă și să vă alegeți fix acea categorie care vi se potrivește cel mai bine.
   Nu contează pentru ce pachet veți alege, fiecare dintre acestea va ține cu siguranță publicul cu sufletul la gură și va fi personalizat în funcție de nevoile și de dorințele voastre, voi decideți ce vor ura ursitoarele și de asemenea dacă vreți ca printre ele să se numere și ursitoarea ceea rea, care va acorda o notă foarte haioasă întregului spectacol.
Alegeți să invitați cele mai frumoase ursitoare botez, de la momente-magice.ro, în cea mai importantă zi din viața micuțului vostru .

Etichete: , ,