Viitorul copilului tău la școala internațională!


Despre viitorul copiilor prin școli!

                 Fiecare părinte își dorește  tot ce este mai bun pentru copilul său, dar pentru ca acest lucru să fie un succes trebuie ca încă de mici copii să învețe ce înseamnă Curajul, corectitudinea, respectul, dar și bucuria și aspirația. Cu cât se începe învățarea de la o vârstă  mai fragedă, cu atât se vor putea  asimila mult mai multe informații utile, pe parcursul anilor.
                 Limba engleză este una dintre cele mai importante limbi de circulație la nivel global, de aceea consider că trebuie să îi ajutăm pe cei mici să o învețe cât mai repede și cât mai bine, aproape peste tot unde te duci limba engleză te însoțește.

O școală înternațională pentru copii!

                 Eu am reușit să găsesc școala în care copii mei să poată învăța tot ce au nevoie, într-un mediu în care se pune accent pe dezvoltarea potențialelor copiilor, dar și pe învățarea sistematică. Vorbesc mai exact despre INSPE- Școala internațională București, o școală cu o vechime destul de considerabilă și care încearcă mereu să creeze o programă care să fie perfectă, indiferent de naționalitatea copiilor care vor învăța.
                Școala internațională își oferă serviciile pentru copii cu vârste între 1an și 11 ani, beneficiind de servicii de Creșă, Grădiniță, dar și de Școală Primară, în școală limba de comunicare între elevi va fi limba engleză.
                  Școala se axează pe primirea copiilor care vor să învețe, indiferent de naționalitatea lor, pentru a rămâne însă internațională ea nu acceptă decât 20% din fiecare naționalitate în  parte, astfel copii au ocazia să întâlnească și alte naționalități, să învețe mai multe despre alte țări, fiind la o vârstă la care se asimilează mult mai ușor informația, aceste lucruri având și un puternic impact asupra lor.
            În cadrul site-ului am avut ocazia de a viziona toate informațiile legate de Școala Internațională București și m-am convins că este ceea mai bună alegere pentru fiecare copil. Unul dintre punctele pe care se pune accent în această școală este învățarea cu ajutorul excursiilor, acestea au loc în funcție de vârsta copilului și vor avea o mare influență asupra acestuia.

Serviciile oferite de Școala Internațională București!

         Școala internațională oferă mai multe servicii elevilor care participă la cursuri: deține o bibliotecă foarte bine dotată, de  unde fiecare copil poate împrumuta cărți, oferă posibilitatea aplicării pentru cursurile de intensiv franceză, dar și multe alte cursuri opționale ,la alegerea  fiecărui părinte. Un alt serviciu oferit de Școala Internațională București este reprezentat de Breakfast Club, mai exact este vorba de posibilitatea optării pentru miucl dejun direct la școală.
        Indiferent de serviciile pentru care optați de un lucru puteți fi sigur, Școala Internațională este ceea mai bună alegere pentru fiecare copil care își dorește să învețe și în același timp să ajungă la atingerea unor standarde mult mai mari.

Etichete: , ,