Webrahost domenii proprii ieftine

Contact

Pentru orice informație vă rog să mă contactați la adresa de e-mail notiteleioneleiarticole@yahoo.com .

Follow by Email

marți, 13 octombrie 2015

Alege o carieră în videochat doar la Lucky Studio Iași


Unde mai muncim în țară?


lucky studio
Piaţa muncii din România este într-o degringoladă de multă vreme încoace, aproape toată industria s-a pus pe butuci, turismul este în cădere liberă, în comerţ salariile sunt foarte mici deoarece majoritatea femeilor vor un loc de muncă. În ultimii ani au apărut şi meserii mai uşoare, destul de bine plătite dar pentru a le practica trebuie să fii o persoană curajoasă, fără inhibiţii, să arăţi bine şi să nu-ţi pese de părerile celorlalţi. Bineînţeles că aceste meserii se găsesc în majoritate în Bucureşti, locul care are salariile cele mai mari din România. 
 lucky studio
Cu toate acestea prin câştigarea mai multor premii naţionale s-a impus ca cel mai bun studio de videochat din ţară , Lucky Studio Iaşi. Aici modelele îşi desfăşoară activitatea într-un colectiv fără nici-un bărbat, căci toate angajatele sunt femei. Modelele îşi aleg singure programul, cât să lucreze, în ce zile şi în ce ture, ele fiind renumerate în funcţie de munca depusă plata făcându-se în fiecare zi. La sfârşit de săptămână modelele primesc bonusuri care constau în bani, produse şi alte servicii gratuite pentru a putea să-şi desfăşoare activitatea în condiţii deosebite. 

Lucky Studio Iași o afacere de viitor? 


Lucky Studio Iaşi îşi respectă foarte mult modelele, le asigură camere cu un mobilier deosebit în care să se poată exprima, înainte de începerea muncii fiecare model are parte de machiaj gratuit, iar pentru o bună prestaţie li se asigură un trainer personal, acesta fiind singura persoană care ţine legătura cu modelul aflat în cameră. În timpul în care modelul lucrează i se asigură intimitatea, modelul fiind singur în conversaţia pe care o poartă cu cel care plăteşte. Pentru a putea discuta cu utilizatorii din străinătate, Lucky Studio Iaşi asigură cursuri gratuite de limba engleză sau franceză iar trainerul le împărtăşeşte din experienţa sa pentru ca modelul să exprime frumeseţea, să ştie a seduce, precum şi a purta o conversaţie pe subiectul stabilit de comun acord cu utilizatorul. 
 lucky studio
La începutul carierei pentru fetele care nu sunt din Iaşi studioul le pune la dispoziţie cazarea, iar celor din Iaşi le este asigurat transportul, bineînţeles că maşina este condusă de o şoferiţă. Astfel le este asigurată confidenţialitatea, iar în camera de lucru modelele îşi iau un nume de scenă, după cum atunci când activitatea sa este de tip Adult se face un blocaj pentru ţările unde se găsesc mulţi români: Italia,Spania,Moldova etc. Având în vedere că în acest studiou lucrează numai femei atmosfera este una de familie, modelele se ajută între ele,îşi fac diferite confidenţe, atmosfera fiind una relaxantă, fiecare având grijă ca cealaltă să se simtă bine.

10 comentarii:

 1. Si bani multi si respect, e fain sa fii model videochat

  RăspundețiȘtergere
 2. cei de la Lucky Studio isi iau angajamentul sa isi respecte modelele, asa ca investesc in dezvoltarea lor personala dar si profesionala

  RăspundețiȘtergere
 3. in iasi, ai oportunitati mai mare de angajare

  RăspundețiȘtergere
 4. mi-a zis o colega de lucky studio, dar nu stiu ce sa zic...

  RăspundețiȘtergere
 5. tre sa-ti mearga mintea sa faci videochat, nu sa faci doar ce zic admiratorii

  RăspundețiȘtergere
 6. videochat-ul e o industrie care se afla de mult pe piata romaneasca, dar oamenii inca nu stiu bine ca inseamna. Pacat!

  RăspundețiȘtergere
 7. 3000 dde lei pe luna nu ii castigi la orice job

  RăspundețiȘtergere
 8. oare se poate lucra si de acasa? as incerca

  RăspundețiȘtergere
 9. In alta parte iti cere experienta, aici vii fara experienta, castigi bine, si te mai si ajuta sa te dezvolti

  RăspundețiȘtergere
 10. Iti trebuie putin curaj ca sa te apuci de videochat

  RăspundețiȘtergere