O afacere alături de cartușe multifuncționale



  De la ce se pornește o afacere?

              În  ziua de azi, când trebuie să fim în continuă căutare de surse de venit, când locurile de muncă sunt foarte puține și nici măcar cele part-time nu sunt disponibile, eu ca studentă trebuie să mă întrețin singură, iar toate sunt destul de scumpe atât hainele, încălțămintea, cosmeticele, ca să nu mai amintim de hrana necesară zi de zi.
                V-am expus motivele pentru care m-am decis să mă aventurez în deschiderea unei afaceri. Fiind studentă, după cum v-am spus deja, m-am lovit mereu de lipsa cursurilor și fiind nevoită mereu să cheltui foarte mulți bani pe copierea acestora, am hotărât să încerc o activitate din domeniul biroticii. Am luat această decizie bazându-mă  pe faptul că aveam deja acasă un copiator laser Toshiba 1710, dar pe care nu-l folosisem niciodată și de asemenea pe faptul că aveam un profit asigurat prin aceea că nu voi mai cheltui bani pentru a copia cursurile și mai ales mă bazam pe faptul că de acum colegii vor apela la mine pentru cursuri mai ieftine. 

Unde am găsit cartușe multifuncționale?

                 Astfel am intrat pe e-multifuncționale.ro și  apelând la 0725.940.900 pentru Service am beneficiat de o echipă calificată pentru a-mi verifica și pune la punct acest copiator pe care mă bazam să-mi  încep activitatea. Tot aici am găsit și cartușe multifuncționale la un preț mic, exact ce-mi trebuie mie la început de drum, precum că am și posibilitatea de a încheia cu Discovery Service         un contract de Service prin care să mi se asigure întreținerea și service-ul  pentru un preț de 7 euro/lună sau dacă doresc să închei un contract de service total în care să nu mai plătesc pentru consumabile, cartușe multifuncționale, piesele de schimb și service separat, atunci pot plăti la mia de pagini un preț negociat începând de la 7 euro.
                După cum spuneam fiind la început de drum, a rămas să mă consult și eu cu mai multe persoane, astfel încât să aleg cea mai bună variantă, dar personal înclin spre cea de-a doua variantă.

Etichete: , , , , , , , ,