Unde găsim date de contact Charm Studios?

Videochatul o meserie de viitor?

           O dată cu explozia dezvoltării informaticii și a evoluției senzaționale a industriei de producere a calculatoarelor, care s-a dezvoltat de la un an la altul precum Făt Frumos din poveste, pe piața muncii au apărut destul de multe meserii care nu se pot desfășura decât în mediul online. Unele noi, chiar dacă au un ascendent în meseriile desfășurate în localurile de distracție pentru bărbați, nu se pot desfășura decât în spațiu online și având o extindere tot atât derapidă și de uluitoare ca și cea a internetului, deoarece dezvoltarea facebook-ului și a celorlalte rețele de socializare le-a ușurat și dezvoltarea lor, aducându-le foarte mulți utilizatori și venituri foarte mari. Printre meseriile noi apărute în era informaticii și care este posibil a fi efectuată exclusiv în spațiul virtual al internetului, este cu siguranță și cea de Videochat. Această profitabilă meserie are după cum îi spune și numele două componente: una dată de cuvântul Video care reprezintă unul, două sau mai multe sisteme de transmitere a imaginilor în timp real și a doua componentă redată de cuvântul Chat care presupune o comunicare între diferite persoane, pe diverse subiecte.

Cum a apărut Charm Studios?

              Deci Videochatul este în principiu și de facto o comunicare între mai mulți utilizatori și un model al unui studio de videochat, conversație care se face numai printr-o rețea de internet cu o conexiune superputernică, această conversație se poartă în fața unei camere video și a unui calculator. Dacă la începuturi numele de videochat era legat de discuții pe teme erotice, acum aceste conversații pot atinge subiecte diverse precum: călătorie sau politică, psihologie sau istorie, literatură sau muzică și orice alt subiect convenit de către model și utilizatorul site-ului de videochat. În acest ultim timp și în România s-au dezvoltat rețelele de internet de mare viteză și vânzarea de calculatoare pentru toate buzunarele, așa că au apărut și condițiile de dezvoltare a acestei activități care au dus implicit la apariția mai multor studiouri de videochat.
              Astfel au apărut în spațiul online date de contact Charm Studios și anume Oficce@CharmStudios.ro. Charm_Studios@yahoo.com și pe skype Charm.Studios adrese unde utilizatorii pot intra în contact cu studioul de videochat aflat în zona ultracentrală a Bucureștiului, în centrul vechi – Piața Unirii, acesta având date de contact Charm Studios în Strada Doctor Raureanu nr.1 și contact Non Stop la telefoanele: 0784.70.70.80 disponibil în rețeaua Telekom, 0721.70.70.80 pe care îl puteți folosi în rețeaua Vodafone, 0753.70.70.80 prin rețeaua Orange. Sediul acestui studio este amenajat în conformitate cu standardele unui hotel de cinci stele unde se desfășoară o muncă în echipă, bineînțeles aceasta având în componență numai femei, într-o atmosferă lejeră și destinsă, modelele având la dispoziție un training specializat și un fotograf, bineînțeles că tot o femeie, care să le ofere sedințe foto profesionale pentru care nu vor plăti nimic.
            Studioul Charm face parte dintr-un conglemerat de site.uri de videochat având serverele alocate unui datacenter foarte puternic aflat pe teritoriul Statelor Unite, astfel încât se poate asigura siguranța datelor personale ale tuturor modelelor, precum și confidențialitatea privind conturile, filmele de streaming și fotografiile modelelor. Toată activitatea de videochat se desfășoară în mod legal prin respectarea legilor în vigoare, modelele achitând taxele impuse de lege , ele fiind angajate prin contracte de colaborare.

Etichete: , , ,