www.iqcr.ro site-ul la care trebuie sa apelati

Managementul calitatii


Dragele mele azi o să încerc să vă povestesc ce am înțeles eu dintr-un seminar, la care am participat acum ceva timp, pe o temă privind managementul calității și mai ales despre standardele pe care companiile și organizațiile care își doresc ca produsele și serviciile lor să îndeplinească în permanență toate cerințele clienților mai ales privind îmbunătățirea constantă a calității produselor sale.
Având însă în vedere faptul că subiectul nu-l stăpânesc vă sfătuiesc să intrați pe siteul www.iqcr.ro unde veți afla totul despre aceste lucruri de la speciliști. IQC România este un organism, independent și multinațional, care face o evaluare a conformității și reprezintă Integrated Quality Certification Pvt. Ltd. ( IQC ) având biroul în India.

De ce să alegeți IQC Romănia?


Eu am reținut doar câteva motive pe care vi le expun în continuare.
Cred că cel mai important dintre ele sunt prețurile avantajoase ținând cont că aici există mereu un interes spre a ţine balanţa între calitatea oferită şi costul serviciului, se folosesc auditori şi experţi tehnici cu multă experienţă în echipele de audit care vă fac certificarea.  Apoi faptul că certificatele emise sunt  acreditate de Joint Accreditation System Of Australia & New Zeeland, deci implicit sunt recunoscute pe plan internaţional. Pentru că  IQC România ţine cont  de propunerile vostre dacă nu sunt cereri de  abateri de la procedura de calificare, în toate etapele  pe care le presupune obţinerea certificatului . IQR România oferă  un tratament egal tuturor clienţilor să-i, pe care îi respectă în mod  necondiţionat. În echipa de audit se vor regăsi experţi tehnici buni cunoscători ai domeniului în care firma vostră îşi desfăşoară activitatea, având competenţe în această activitate. Nu în ultimul rând sunt recomandaţi prin aceea că oferă soluţii eficace în funcţie de caracteristicile fiecăruia dintre voi, fiind dedicaţi 100% activităţii pe care o desfăşoară , iar soluţiile pe care o să vi le propună vor fi benefice dezvoltării afacerii voastre.

            Dacă aveţi un certificat al sistemelor de menagement emis de către altcineva de care nu sunteţi mulţumiţi,  de preţurile practicate sau de abordarea acestora, puteţi intra pe www.iqcr.ro pentru a transfera acest certificat acreditat  în mod gratuit, aceasta aducând o economisire a banilor voştri. Acest lucru este posibil numai în condiţia în care certificatul este emis sub acreditare, altfel este nevoie de obţinerea unui nou certfificat iniţial. În timpul procesului de transfer  veţi beneficia din partea IQC România de examinare a certificării pe care o aveţi, obiectivele, standardele şi programul de supraveghere pe care îl aveţi şi dacă auditul este pozitiv vi se va elibera un nou certificat şi se va stabili un program de supraveghere.

             Cum expunerea mea cred că a fost foarte, foarte tehnică şi pentru a înţelege mai bine vă sfătuiesc să intraţi pe www.iqcr.ro locul în care veţi găsi şi specialişti care să vă explice mai bine decât mine modul în care puteţi obţine certificarea menagementului în compania voastră, beneficiind de un aport din partea acestora pentru a îndrepta ce  nu este corect şi în acest mod să fiţi siguri că veţi oferi clienţilor voştri produse de o înaltă calitate, în mod constant.

Etichete: ,