Beneficiile unui ulei de calitate



Tocmai vorbeam cu una dintre cele mai bune prietene despre parteneriatul tehnic dintre Shell Helix Ultra, obținut prin tehnologia ”Pure Plus” și BMW MOTORSPORT, discuția noastră a plecat de la faptul ca motorul mașinii pe care o conducea a cedat din cauza depunerilor adunate zi de zi.
Când am auzit-o i-am propus sa intre pe un magazin Shell și sa își cumpere cel mai nou și cel mai bun ulei, pentru ca doar în acest fel își putea proteja mașina de viitoarele probleme ce pot apărea și în același timp se va bucura și de un ulei super bun.
Bineînțeles ca nu m-a crezut, asa ca am fost nevoita sa ii mai expun câteva dintre motivele pentru care fiecare posesor de mașina ar trebui sa cumpere un astfel de ulei și de ce nu ar trebui sa mai renunțe la el. Uleiul Shell este un ulei cu o puritate de 99,5% lucru de care fiecare trebuie sa ținem cont.
Mai mult decât atât uleiul se descurca foarte bine și împotriva depunerilor care pot apărea în cadrul unei mașini, beneficiază de o rata cu pana la 50% mai mica în comparație cu uleiurile inferioare, adică decât majoritatea uleiurilor pe care le descoperim la preturi foarte mici pe piață.
Este foarte bun în special în timpul iernii, pentru ca poate avea aceleași beneficii și sa curgă la fel de fluent pana la temperaturi de -40 grade celsius, lucru peste care nu putem trece mai ales ca în curând va sosi iarna, iar alături de ea se va instala și gerul.
Trebuie sa ne protejam mașinile împotriva factorilor din exterior și cel mai important sa avem grija sa nu ne distrugem mașinile cu propriile noastre mâini, poate ca nu observam de la început efectul pe care uleiul îl are asupra mașinii noastre, dar cu timpul vom putea vedea diferențele.