Cele mai frumoase și originale inele de logodnă doar la www.e-ring.ro



O mică dorință a fetelor..

Orice fată din oricare colț al lumii, când ajunge la vârsta potrivită, așteaptă de la persoana iubită de care se simte legată pentru tot restul vieții, un dar mic dar foarte important în tradițiile culturale ale popoarelor. Ați ghicit ! Este vorba, desigur, de inelul de logodnă, acea bijuterie care o dată primită nu mai părăsește degetul fetei niciodată, pentru că inelul de logodnă este cel care cimentează relația a celor doi tineri, împodobită ulterior cu verighetele schimbate în timpul cununiei religioase. Chiar dacă este mic, acel inel este foarte important pentru că el o ajută la dovedirea faptului că relația a trecut la alt nivel și s-a oficializat.
Atunci când tânărul și-a găsit fata potrivită pentru sine, începe căutarea unui inel care să le consfințească uniunea lor spirituală. Dacă pe timpul părinților noștri aceste inele de logodnă erau foarte scumpe și nu se găseau decât în marile orașe, implicit ele erau disponibile doar oamenilor foarte bogați. Astăzi un tânăr are posibilitatea ca printr-un clic pe www.e-ring.ro să aibă acces la o diversitate de inele foarte accesibile ca preț, pe care le poate primi într-un timp foarte scurt, în orice colț al țării s-ar afla.


Personalizează inelul de logodnă doar la www.e-ring.ro

Tânărul poate alege din câteva categorii mari, cum ar fi: modelul clasic de logodnă regăsit aici în categoria Solitaire; apoi Side-stone reprezentată de inele cu o piatră mare așezată central, înconjurată de mai multe pietre mici;   Three-stone după cum spune numele inele cu trei pietre, de obicei una mare flancată de două mai mici; Eternity inele cu mai multe pietre de aceeași dimensiune, așezate simetric.
Totuși cea mai căutată categorie pe www.e-ring.ro este Design personalizat unde orice este posibil, poți veni cu o idee sau o schiță care să arate cum ți-ai dori să arate inelul pe care ți-l dorești și trebuie să fii convins că vei putea să te bucuri de el în cel mult 21 de zile. Astfel nu doar că îi vei cumpăra alesei inelul potrivit, dar poți să îl transformi într-un simbol al iubirii voastre, cu siguranță atunci când veți fi despărțiți va fi nevoie doar de o singură privire aruncată inelului pentru ca inima ei să tresalte și gândul să îi zboare la tine.


Pe site-ul www.e-ring.ro  găsești permanent o echipă care te poate consilia pentru realizarea dorințelor tale, iar dacă vrei să afli mai multe amănunte poți suna și la telefonul 0724.726.763. Chiar dacă ai o imaginație bogată e-ring.ro îți oferă posibilitatea punerii în practică a ceea ce dorești, iar datorită faptului că nu există intermediari raportul calitate/preț este unul de nerefuzat. Mai mult, pietrele sunt  importate din Anvers- orașul diamantelor, iar celelalte materiale necesare confecționării inelelor sunt achiziționate numai de la furnizori cu multă tradiție în spate.


Pentru oficializarea relației mele cu aleasa inimii am apelat la echipa Ering, formată din tineri profesioniști dar cu o bogată experiență, de vreo doisprezece ani, pentru a-mi realiza inelul pe care l-am văzut în visul meu. Ei m-au consiliat pentru alegerea materialului din care să fie confecționat, iar eu mi-am ales pietrele pe care știam că iubita mea le divinizează, cele care o fac să se simtă foarte fericită. Nimic nu este mai frumos decât o relație oficializată cu ajutorul unui inel de logodnă de la www.e-ring.ro.

Etichete: , , , ,