Haine de la www.outletstock.ro!



Idei de afaceri

Trăim într-o țară în care foarte puțini oameni reușesc să aibă un loc de muncă, dar cu toate acestea tot mai mulți dintre noi vor să aibă un venit stabil și eu mă număr printre ei, sunt student, dar cu toate acestea nu pot trece peste faptul că și eu trebuie să aduc un ban în casă.
Facultatea la randul ei inseamna bani pentru cursuri, manual și multe alte lucruri, nu pot sta cu gândul că eu nu am adus nimic în casă, așa că împreună cu o amică care tocmai își deschisese un magazin am decis să pornim o afacere și nu una oarecare ci una de vânzări haine.

www.outletstock.ro ajutorul nostru în afaceri

Nu aveam nicio idee de unde să începem, nu puteam cumpăra haine din magazine pentru că nu aveam șanse să scoatem profit, nici nu puteam apela la ele să ne recomande furnizori de haine, așa că am decis să apelăm la singurul nostru prieten care nu ne putea trăda, google.
După câteva căutări am ajuns pe site-ul www.outletstock.ro , un deposit online de haine care din câte se părea era soluția noastră la toate problemele. Pe acest site am găsit haine en-gros special pentru magazine, primul lucru care ne-a atras la ei a fost prețul foarte mic pe care îl ofereau, al doilea motiv a fost dat de faptul că hainele pe care urma să le cumpărăm erau de firmă.
Încă de când am ales să apelăm la această firmă am știut că vom avea success, iar acest lucru se datora în principal hainelor de calitate pe care le puteam cumpăra, www.outletstock.ro ne punea la dispoziție mai multe variante pentru a cumpăra fix acele produse pe care le doream.
În primul rând aveam posibilitatea să selectăm un anumit brand, sau chiar anumite haine pe care să le cumpărăm, iar mai apoi dacă doream un preț mai mic aveam șansa să alegem un pachet de haine, aici vorbeam de un mixt de haine, dar la prețuri mult mai mici.
Ne-am uitat peste absolute toate produsele și ne-am dat seama de ceva, este foarte greu să te oprești asupra unui singur produs, iar pachetele care cuprindeau un mixt de produse ne încântau și mai mult pentru că în acest fel puteam avea mai multe produse la un preț mai mic. O dată lista de cumpărături făcută ne mai rămâne un singur lucru de decis, facem comanda online sau mergem la sediul celor de la www.outletstock.ro, pentru ultima decizie este nevoie de o programare telefonică, dar vei putea vedea produsele.
Acest site a reușit să ne cucerească prin produsele minunate luate direct de la producători și oferite la prețuri foarte bune, un alt beneficiu pe care îl oferă site-ul este reprezentat de faptul că produsele vin în seturi de toate mărimile. www.outletstock.ro nu oferă haine doar pentru magazinele care doresc să își completeze stocul ci le ajută și pe cele care se pregătesc de marea deschidere, știm cu toții că atunci magazinele au nevoie de foarte multe produse pentru a face față clienților.
Dacă aveți un magazin și vreți să adăugați haine noi, sau dacă vă pregătiți să deschideți un magazine care să se ocupe cu vânzarea de haine atunci  www.outletstock.ro este soluția.

Etichete: , , , ,