Latino Time organizează cursuri de kizomba bucuresti

  O țară care iubește dansul!                  


                Trăim în Romănia, o țară cu un relief atât de diversificat, o țară cu câmpii întinse, dealuri,  munți și văi; cu o diversitate a apelor care încep cu pârâiașe ce se transformă în râuri, aceștia se duc în fluviile care ajung în marea Neagră; o țară cu o diversitate a populației și care au totuși un element comun înclinația nativă a acestora spre cântec, voie bună, jocuri și  dansuri.
                Da! Suntem un popor care din cele mai vechi timpuri a împletit activitățile de muncă cu cele de distracție și relaxare. Toate obiceiurile poporului român se bazează pe aceste două activități, cei bătrâni transmițând celor tineri respectul pentru muncă, ca să poată avea bunăstarea traiului zilnic, cât și participarea la distracțiile  din zilele de repaus, reflectate prin horele satelor desfășurate în fiecare duminică.

Câte ceva despre Latino Time și despre  cursuri de kizomba bucuresti

                Pe această linie a tradițiilor românești a apărut și școala Latino Time care se adresează unor  cursanți diverși începând cu cei mai mici chiar de la vârsta de 5 ani și ajungând la cei în vârstă chiar până la 65 de ani. Cursurile se țin cu un număr optim de cursanți, până la maxim 15, de către instructori profesioniști, buni pedagogi, căci ei trebuie să îi facă pe cursanți să se simtă bine și să treacă peste greutățile învățării unui lucru nou, să-i facă să simtă bucuria dansului și relaxarea trupului. Căci scopul principal al învățării dansurilor este scăparea de stres, menținerea unei stări de sănătate a cursanților și nu în ultimul rând contribuie la cunoașterea altor persoane, cu toate că aceste cursuri se adresează și cuplurilor.
   În timp ce vizitam site-ul celor de la Latino Time, am descoperit că se află printre singurele școli de dans ce oferă cursuride kizomba bucuresti, mai auzisem o singură dată de denumirea acestui dans la televizor, dar era pentru prima dată când vedeam pe cineva dansându-l.
   Chiar pe pagina unde descopeream informații despre cursuri de kizomba bucuresti am gasit si un video cu doi tineri care invatasera acest dans, am fost atrasa atat de miscarile lor ci si de romantismul acestui dans. Nu am putut să nu trec peste asemănarea lui cu Tango-ul, un alt dans pe care îl iubesc,  cu toate acestea, nu știu de ce, eu sunt mult mai atrasă de acest nou tip de dans de  origine angoleză.
     Mă număr printre persoanele care ar opta pentru un astfel de abonament, iar asta se datorează în special profesionalismului de care dă dovadă mereu echipa Latino-Time, dar și a faptului că persoanele nemulțumite de calitatea serviciilor oferite vor primii bănuții înapoi, chiar după prima ședință.
      Pentru cursuri de kizomba bucuresti, dar si pentru alte tipuri de dansuri recomand cu cea mai mare încredere Latino-Time.

Etichete: