Model de videochat pentru www.yesstudio.ro



Videochatul

Acest cuvânt este tot mai des întâlnit în rândul tinerelor care doresc să își găsească un loc de muncă , de  unde să câștige tot mai mulți bani și unde să se poată folosi de toate darurile cu care mama natură le-a înzestrat. După cum ne putem da seama și din nume, videochatul este meseria în care se poartă diverse discuții cu ajutorul unei camere web, această meserie se deosebește de o simplă convorbire pe chat prin faptul că fetele trebuie să facă tot posibilul ca cei care le accesează contul, să stea cât mai mult și să îi facă să se întoarcă cât mai des în  viitor la ele.

Un loc de muncă sigur cu ajutorul www.yesstudio.ro

Tot în rândul fetelor, aud foarte des faptul că au găsit zeci de reclame în ziare pentru recrutarea de modele videochat, dar cu toate acestea cel mai bine este să se apeleze la o firmă specializată, care să poată să le ofere modelelor un loc de muncă plăcut, protecție,  dar și tot ce au nevoie pentru aș putea desfășura meseria în liniște.
La www.yesstudio.ro toate acestea devin realitate și mai mult decât atât, se oferă chiar și training-uri pentru persoanele noi, vorbim de o echipă tânără, în cea mai mare parte, care dorește să demonstreze că mereu se poate mai mult, că prin muncă toate persoanele își pot duce la împlinire visele.
Cum poți ajunge să faci parte din echipa www.yesstudio.ro? Totul este foarte simplu, de exemplu pe site poți începe prin a completa interviul online, dar și testul  YES. Știu prea bine că așteptați să vă vorbesc și despre bănuții pe care îi veți câștiga practicând această meserie, așa că nu mai întârzii. Procentul câștigat este de 50%, valoarea pe care o vei primi va fi trecută în contractul de muncă, deci vei ști mereu câți bani trebuie să-ți revină.
Tot la www.yesstudio.ro poți participa la diverse concursuri sau chiar câștiga bani prin aducerea prietenelor tale la ei, studioul îți oferă un minim de 500$ garantat în primele luni, dacă acesta va suferi vreo modificare vei fi anunțată.
Atunci când alegi să lucrezi pentru ei, poți alege dintre două categorii de lucru, prima este cea a adulților, iar cea de a doua este a Non adulților, prima categorie este aceea în care eroticul are un accent mult mai puternic asupra conversației care se poartă între cele două persoane, suma pe care o puteți câștiga este cam aceeași în ambele categorii, dar depinde foarte mult de timpul pe care îl puteți aloca acestei meserii.

Etichete: , , ,