Un sejur Thailanda la preț mic în 2016



Câte ceva despre vacanțe


După o lungă perioadă de muncă cu toții ajungem să așteptăm cu nerăbdare concediul, iar copii așteaptă mult iubita vacanță. În acel moment, nu ne gândim decât cum să plecăm cât mai departe de probleme și  în același timp să nu ne încărcăm foarte mult bugetul. Mai mult decât atât, trebuie să avem grijă să alegem o firmă cu experiență în acest domeniu și care să poată să ne îndrume spre cea mai bună alegere, atât din punct de vedere financiar, cât și din cel al atracțiilor turistice ce pot fi vizitate.
O astfel de vacanță mai poate fi organizată și pentru a fi oferită, ca și cadou, persoanei iubite, dar pentru ca acest lucru să aibă un mai mare succes, trebuie ca și destinația să fie una de vis, să fie un loc în care să vă simțiți ca în paradis, să câștigați amintiri de neuitat.

Un sejur Thailanda cel mai frumos cadou.


Un cadou foarte frumos, care merge să fie făcut persoanei iubite este un sejur Thailanda, această destinație exotică vă așteaptă pentru a vă prezintă toate frumusețile ei și să vă dăruiască cea mai frumoasă  vacanță. De unde puteți face rost de un sejur Thailanda la prețuri foarte bune? Ei bine, IKA Turism este firma la care trebuie să apelați pentru a organiza cea mai frumoasă excursie.
Aici veți găsi prețuri foarte bune și posibilitatea de a alege unul din pachetele de un sejur Thailanda. Deja au apărut pe site primele informații despre vacanțele din 2016, care vor fi organizate în această minunată țară, bineînțeles că puteți alege o ofertă personalizată pentru plecare, tot ce ai de făcut pentru acest lucru este să iei legătura cu cei de la IKA Turism.
O vacanță organizată prin această firmă este una de succes, datorită faptului că veți primi consiliere, atât la alegerea destinației, cât și informații despre locurile pe care alegeți să le vizitați. Prin această firmă nu veți avea parte de costuri ascunse, veți ști din start ce aveți de plată și mai mult decât atât veți beneficia și de asistență pe toată durata vacanței.
Pe site găsiți de asemenea toate informațiile, despre călătorie, ce servicii intră în prețul vacanței, pentru ce servicii puteți opta și de asemenea ce servicii trebuie să plătiți separat, asta doar dacă doriți aceste servicii. Printre orașele existente în ofertele de sejururi Thailanda regăsim: Phuket = un oraș alcătuit din mai multe insule, Bangkok - care este și capitala Thailandei, Phi Phi.
Vă puteți asigura o vacanță foarte frumoasă alături de cei dragi, mai ales că veți ști mereu că sunteți protejați, dacă în decursul călătoriei vă veți îmbolnăvi sau veți avea orice altă problemă , asta se datorează parteneriatului încheiat de IKA Turism alături de Generali Asig. Prin acest parteneriat vă veți asigura asistență 24/24 pe toată durata vacanței.
Prețurile unui sejur încep de la 1100 euro și puteți alege sejururi de 7 până la 9 zile, în funcție de cerințele voastre și de perioada pe care o aveți liberă. Plecările în vacanță se fac din București și trebuie să aveți grijă pentru a vă programa excursia din timp, altfel există posibilitatea să nu mai găsiți locuri la prețul dorit.

Etichete: , , , , ,