Webrahost domenii proprii ieftine

Contact

Pentru orice informație vă rog să mă contactați la adresa de e-mail notiteleioneleiarticole@yahoo.com .

Follow by Email

marți, 17 noiembrie 2015

www.fanvet.ro pentru iubitorii de animaleAnimăluțele noastre

M-am născut într-o familie iubitoare de animale, alături de membrii familiei mele am putut învăța că un animal reușește de cele mai multe ori să ne însenineze ziua, în special cu ajutorul micilor jocuri și năzbâtii pe care le fac.
Animalele reprezintă un real ajutor pentru persoanele care suferă de depresie, ele au puterea de a ne calma, de a ne aduce zâmbetul pe buze. Ele vin mereu cu ceva nou, știu când să îți stea alături și mai ales ele nu te vor trăda.
În felul acesta am ajuns să iubesc toate animalele și să nu pot trăi fără a avea un animal în preajmă.
La fel ca și oamenii și animalele se pot îmbolnăvi, iar noi trebuie să le ducem la doctor,  pentru ca acestea să nu sufere sau chiar să moară.


www.fanvet.ro O clinică veterinară pentru animalele noastre

Îmi amintesc și acum, momentul în care una dintre pisicuțele mele zăcea pe jos, pur și simplu nu mișca. Era una dintre pisicile pe care le iubeam cel mai mult și în niciun caz nu o puteam lăsa să moară, fără să fiu sigură că am făcut tot posibilul să o ajut.
În timpul căutării unui cabinet la care să îmi duc pisicuța am descoperit , un site www.fanvet.ro  special creat pentru animăluțele noastre. Cum pentru mine era o urgență am apelat numărul 0741 479 278, care era special pentru asemenea cazuri, iar norocul meu a fost că pisicuța nu era grav bolnavă putând să o pun pe picioare cu sfaturile pe care le-am primit prin telefon. În schimb, în cel mai scurt timp, m-am deplasat cu pisicuța la clinica Fanvet pentru o consultație amănunțită și pentru a fi sigură că se va pune pe picioare, ca să mă bucur de ea mulți ani de aici înainte. Pisicuța mea și-a revenit cu fiecare zi care trecea, iar eu am învățat că pentru a avea un animal nu este suficient doar să îi dai mâncare și să te joci cu el, ci trebuie să ai grijă și de sănătatea sa.
Dacă aveți un animal de companie vă recomand să intrați pe www.fanvet.ro  unde animăluțele voastre sunt tratate cu toată iubirea și vor avea parte de controale supra-amănunțite făcute de specialiști cu o mare experiență și realizate cu ajutorul unor aparate ultramoderne.


Aici se oferă servicii complete și de calitate superioară.consultații și chiar intervenții chirurgicale, toate vaccinările necesare, precum dacă doriți și cosmetizarea animăluțelor. Veți putea afla dacă animăluțele sunt alergice, dacă au paraziți interni sau externi, le puteți chiar microcipa, veți putea afla dacă au diverse infecții  ale urechilor, deci într-un cuvânt puteți beneficia de examenul stării de sănătate a animăluțului vostru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu