www.lenjerii-hotel.ro Lenjerii pentru hoteluri




O afacere de familie


În urmă cu 10 ani părinții mei tocmai decideau să își deschidă un hotel, asta era una dintre modalitățile prin care puteau să își asigure un venit de durată și în plus ne puteau oferi nouă un loc de muncă atunci când ajungeam la vârsta potrivită.
Au reușit să pregătească toate planurile pentru hotel, dar cu toate acestea un mic impediment le stătea în cale, nu reușeau să găsească lenjerii pentru hotel, ceea ce văzuseră până atunci fie li se păruse foarte scump, fie nu erau de calitate superioară, așa că au renunțat la planul lor.


Afacerea prinde viață cu ajutorul www.lenjerii-hotel.ro



Iată că  acum câteva zile, în timp ce făceam curățenie am dat peste planurile făcute cu mulți ani în urmă de părinții mei și  cum între timp  terminasem liceul economic, m-am decis să nu renunț la planurile făcute cu atât de multă migală și care arătau obținerea unui profit frumușel.
Am început să caut informații despre lenjerii pentru hoteluri și am ajuns la site-ul www.lenjerii-hotel.ro, pe acest site am găsit tot ce aveam nevoie pentru a reînvia visul clădit de părinții mei.
După ce m-am documentat bine despre site și despre serviciile oferite am convocat o întâlnire cu părinții mei pentru a le prezenta site-ul www.lenjerii-hotel.ro.
La început m-au privit oarecum reticenți, mai ales că știau cât de mult se străduiseră să pornească această afacere și să găsească lenjeriile potrivite pentru hotel, știau deja că un prim criteriu, după care se alege un hotel de către clienți,  este dat de lenjeriile folosite de acesta.
Cu toate acestea au decis să acorde o șansă site-ului și să vadă ce produse pot cumpăra și la ce preț. Fiecare click dat pe www.lenjerii-hotel.ro, fiecare produs vizualizat le aprindea din ce în ce mai mult în ochi flacăra speranței. Îi vedeam cum își imaginau cum să plaseze produsele cumpărate. Au fost cuceriți de ofertele găsite pe www.lenjerii-hotel.ro, de gama variată a materialelor din care sunt confecționate lenjeriile de pat, erau încântați de faptul că puteau opta chiar pentru țesătură de bumbac 100%, știindu-le că vor fi moi, răcoroase vara și călduroase iarna, într-un cuvânt foarte confortabile și că vor fi foarte apreciate de viitori clienți ai hotelului. 
Nu s-au mai putut abține și au pus mâna pe telefon, au sunat la numărul 0742.33.33.22  și au luat legătura direct cu Brodank Comarnic producător cu o mare experiență nu numai în producerea de lenjerii pentru hoteluri, ci și perne, pilote, draperii și cuverturi de pat. Astfel părinții mei s-au hotărât să facă o comandă mai mare care să cuprindă toate  aceste produse și chiar produsele necesare pentru restaurantul hotelului.
Ei au decis să facă lenjeriile pe dimensiunile mobilierul deja existent, să personalizeze fiecare cameră în funcție de expunerea ei, iar pentru aceasta au decis să le trimită un email care să cuprindă toate aceste date la adresa office@lenjerii-hotel.ro. După studierea cerințelor pe care le-au pus în email vor primi înapoi datele referitoare la prețul comenzii, preț care sigur va fi sub prețul pieței, fără a se face rabat la calitatea produselor.
Datorită site-ului www.lenjerii-hotel.ro părinții mei au decis să mai ofere o șansă visului lor.

Etichete: , , ,