Cel mai bun tratament contra alergiilor



Alergiile la copii

 

Dragele mele,  cum marea majoritate dintre voi sunteți mame, iar celelalte veți deveni  în viitorul apropiat, m-am gândit să vorbim puțin despre alergiile ce apar la copii. În ultimul timp numărul alergiilor s-au mărit atât la copii, cât chiar și la adulți. După cum știm toate, alergia este dată de animalele de companie sau de polenul florilor, ea reprezentând o reacție adversă la o proteină existentă în mediile enumerate, în nuci sau chiar în unele alimente. De curând am descoperit, datorită unui grup de pe facebook, o carte specială privind cel mai bun tratament contra alergiilor. Este vorba despre cartea ”Vindecă natural dermatita atopică, alergiile și intoleranțele alimentare ale copilului tău” scrisă de doi soți după o muncă de peste 3500 de ore petrecute în fața calculatorului și articolelor de specialitate dar mai ales a cărților.

Cartea reușește să dezbată foarte pe larg 50 de subiecte, fiecare dintre acestea au fost alese cu foarte mare grijă și sunte foarte interesante. Ea este una dintre cele mai serioase cărți publicate în zona alergologiei pediatrice, ea se poate bucura cu acest statut chiar și la nivel internațional.

Cine ar trebui să citească această carte?

 

Această carte se adresează părinților ai căror copii suferă de dermatită atopică sau eczemă, astm bronșic, alergii sau intoleranță la diverse alimente, rinită alergică, afecțiuni digestive sau diverse problem de sănătate, mai bine spus, această carte este recomandată foarte multor părinți. În ea veți putea descoperi cel mai bun tratament contra alergiilor și multe sfaturi, nu numai pentru cei ce au astfel de problem, cât și pentru toate persoanele ce doresc să trăiască într-un mod săsnătos. Veți descoperi cum să vă asigurați o alimentație sănătoasă pentru voi și familia voastră. 

După cum știm medicina  tratează mereu  efectul și nu cauzele ce au dus la declanșarea bolii, care de cele mai multe ori este toxicitatea foarte mare pătrunsă în organism. De aceea cei doi autori ai cărții ne îndeamnă să facem o analiză a florei intestinale sau de DAO, iar ceea ce este mai important ei ne spun că printr-o alimentație corectă, putem să ne vindecăm definitiv. Trebuie să fim conștiente că prin tratamentele cu medicamente se suprimă niște simptome, dar nu se îndepărtează și cauza îmbolnăvirii.  

Dacă doriți să aflați mai multe despre această carte intrați pe vindecadai.ro.Cum tot mai mulți copii din zilele noastre suferă de aceste afecțiuni cum sunt: bronșiolite repetate, plurialergii, toate urmate de imunitate scăzută, avem nevoie de informațiile din această carte pentru a înțelege reacțiile copiilor noștri . Este primul pas pentru ai ajuta în vindecarea bolilor de care suferă.

Etichete: , , , , ,