Cel mai serios Studio de videochat din Bucuresti angajeaza fete dragute



Studio de videochat în București

O foarte mare extindere a avut loc în meseria de fotomodel  video chat, segment pe care au apărut și la noi în țară destul de multe studiouri pentru a oferi locuri de muncă la tinerele ce doresc să câștige un salariu bun și atractiv. Astfel cel mai serios Studio de videochat din Bucuresti angajeaza fete dragute pentru a lucra în această nouă meserie ce presupune de fapt un mod de socilaizare pe net, căci fetele vor lucra în fața unei camere video, conectată la o rețea de calculatoare performante. 
Dacă ești interesată de practicarea acestei meserii este important de știut că la studioul Manequeen  vei fi respectată foarte mult, aceasta fiind una din politicile firmei, iar angajarea nu va fi deloc stresantă. 
Cei de aici au multă grijă ca cei ce doresc colaborarea să aibă parte de proceduri cât mai eficiente, simple și mai ales rapide, deoarece timpul este elementul cel mai prețios din viața tuturor. Totodată trebuie să știi că acest studio este foarte elegant, se află în apropierea stației de metrou Piața Unirii și întreaga echipă de aici este foarte prietenoasă, amabilă și corectă față de tine.
 Știai că cel mai serios Studio de videochat din Bucuresti angajeaza fete dragute?
Dacă ești hotărâtă să urmezi o carieră de model video chat trebuie să știi că cel mai serios Studio de videochat din Bucuresti angajeaza fete dragute pentru practicarea acestei meserii în deplină legalitate. 
Ce trebuie să faci? Intră în contact cu acest studiou al eleganței și bunăvoinței la telefon: 0764.123.123 sau prin email: office@manequeen.ro pentru a stabili o dată și o oră pentru a te prezenta la un interviu la sediul  acestui studiou din str. Oițelor, Nr.24 ce se găsește  în centrul Bucureștiului. La sediu  vei fi întâmpinată de o persoană simpatică și vorbăreață ce se numește Diana, ea fiind cea care îți va prezenta în amănunțime întregul studiou, apoi va urma interviul și după aceasta o ședință foto potrivită pentru tine, executată de o domnișoară fotograf profesionistă, aceasta urmând să fie și trainerul tău de videochat, ea  va fi persoana ce îți va arăta cum să te descurci în această meserie și cea care îți va fi alături pe tot parcursul munciii tale de la acest studiou.
 Programul de lucru va fi în trei ture: dimineața de la 06.00 până la 14.00, tura de după amiază de la ora 14.00 până la ora 22.00 și în tura de noapte de la ora 22.00 până la ora 06.00., de asemenea poți să îți alegi programul pentru a putea evalua pe plan financiar.

Etichete: , ,