cumpara fotoliu masaj de pe www.rokol.ro



Ce  e mai bun după o zi plină de efort fizic prelungit, atunci când corpul tău nu știe ce parte îl doare mai tare? 

Vă spun eu, nimic nu se compară cu un masaj făcut  atunci când stai relaxată într-un fotoliu, privind la o emisiune preferată ce se desfășoară la televizor sau navigând pe internet cu ajutorul laptopului. Pentru aceasta cumpara fotoliu masaj de pe www.rokol.ro  și garantat te vei bucura de cel mai bun masaj pe care ți l-ai dori, precum și cu siguranță vei avea parte de acea relaxare visată pe parcursul întregii zile. 
Acest masaj va permite trupului tău să-și revină după o zi foarte grea și agitată, plină de multe activități, așa cum sunt aproape toate zilele mai tuturor femeilor din ziua de azi.
Dacă vei intra pe site-ul Rokol vei putea vedea inovațiile acestora în materie de fotolii cu masaj, construite  folosind tehnologii foarte bine structurate pentru realizarea lor, asigurând o diversitate de modele cu diverse utilități și cu un design care să se armonizeze cu interiorul spațiului tău de relaxare și de odihnă tihnită.

Poți  cumpara fotoliu masaj de pe www.Rokol.ro

 Când vrei  a-ți cumpara fotoliu masaj de pe www.Rokol.ro trebuie să te documentezi foarte bine căci oferta este diversă, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și a modelelor, culorilor sau design-ului. În primul rând trebuie să știți că Rokol a produs primul fotoliu de masaj în urmă cu 30 de ani, iar de atunci toată activitatea lor s-a axat pe inovarea și producerea sistemelor de masaj pentru fotolii. Prin aceste fotolii ei urmăresc să asigure clienților o experiență de neuitat și pe care să vrea să o repete cât mai des cu putință. 
Fotoliile sunt confecționate din piele ecologică antibacteriană, care de fapt este un material ce asigură un confort deosebit prin suprafața sa foarte netedă și la atingere îți creează o plăcere nemărginită. Fotoliile au un consum redus de energie, căci în regimul de masaj consumă doar 240 de watti, iar în modul standby acesta consumă doar 1 w; ele beneficiază de motoare de producție japoneză, cu o durată de viață foarte mare și de o calitate deosebită, fiind în același timp și foarte silențioase sub 50 DB produși în timpul executării masajului.
 Aceste motoare îți permit să te bucuri atât de masaj, cât îți permit, prin faptul că nu sunt zgomotoase, să vorbești la telefon sau să asculți melodiile preferate și emisiunile televizate.
Rokol are acum o colaborare strategică și tehnologică în domeniul fotoliilor cu masaj cu firma japoneză Panasonic, cu  LG Group și cu marile companii de fotolii cu masaj din Taiwan și anume: Johnson și Brother. 
Principala inovație a fotoliilor cu masaj produse  de Rokol are la bază teoria conform căreia trebuie să se maseze toate cele 12 Meridiane ale corpului omenesc, pentru a ajuta la o mai bună circulație a sângelui, precum și a realiza a o funcționare armonioasă a corpului între Yin&Yang.
 Această coordonare este esențială pentru menținerea echilibrului în corp și este principalul criteriu ce duce la oprirea îmbolnăvirii, fiind crucială în păstrarea sănătății corpului tău. Dacă vreți să aflați mai multe lucruri inovatoare din acest domeniu vizitați site-ul  rokol.ro și cu siguranță nu veți fi nemulțumite.

Etichete: , , ,