Medicina naturista la doctor Firuti



Apelarea la medicina naturista

În toată viața lui omul nu poate spune că le știe pe toate, mai ales că la un moment dat multe lucruri pe care le făceai de ani buni se dovedesc că nu sunt perfecte sau chiar sunt cele ce îți fac rău. Din cele mai vechi timpuri omul în momentul îmbolnăvirii sale apela la medicina naturista, adică la numite remedii pe care natura i le punea la dispoziție, știute de cei mai bătrâni din membrii societății respective.
Cred că nu e persoană care să nu știe că,în general, medicii ne prescriu trei feluri de medicamente pentru tratarea unei boli, căci pe lângă antibiotic, ne dau și un antiinflamator, chiar și un calmant. În urma acestui tratament complex, de multe ori chiar mai multe antibiotice combinate, organismul nostru nu mai prezintă simptomele bolii, putând ca în viitor să ne trezim cu o boală cronică, deoarece tratamentul ne-a îndepărtat simptomele nu și boala.

Doctor Firuti raspunsul la intrebarile tale

 Față de medicina naturista, aceste tratamente ne pot afecta și alte organe care până la tratament nu aveau nici-un semn de boală, căci acele substanțe chimice de sinteză, din care sunt produse medicamentele, nu reacționează la toate persoanele la fel, căci organismele oamenilor sunt asemănătoare, dar totuși foarte diferite. Printre ramurile medicinei naturiste se găsește și  homeopatia, adică acea ramură care vindecă prin similaritate. 
Cea mai bună explicație a homeopatiei o veți găsi pe site-ul  doctorfiruti.ro unde o tânără doctoriță, absolventă a  Universității de medicină și farmacie din București, dar și a altor instituții, de unde a obținut mai multe atestate de studii complementare în Homeopatie, din Grecia și Italia. Dr. Irina Firuti este un practician al terapiei Havening prin care se urmărește vindecarea traumelor emoționale, a fobiilor cât și a stresului posttraumatic, precum și cu o experiență mare în practicarea acestei meserii efectuate în București, cât și în Paris.
Dacă o să intrați pe site-ul doctorfiruti.o veți descoperi că medicina homeopată era practicată chiar pe timpul lui Hippocrates (460- 370 Î. Hr.) și de asemenea cel care a dus la evoluția medicinei moderne prin folosirea în tratamentele medicale a diverselor substanțe chimice din extracte, mă refer la Paracelsus, a folosit în practica sa medicală același principiu al homeopatiei. Pe acest site veți putea consulta lista farmaciilor homeopate  online românești și internaționale, de asemenea puteți afla cui i se potrivește homeopatia, cum ajută homeopatia bolnavii în lupta cu cancerul sau că mai mult de jumătate din medicamentele prescrise în Franța sunt destul de periculoase, fără a avea nici-o eficiență.

Etichete: , , ,