O firma de inchirieri autocare din suceava



Cum organizăm o vacanță de poveste sau o excursie?

Atunci când decidem să mergem în grup fie în vacanță, fie într-o excursie, trebuie să ne ocupăm de mai multe detalii cum ar fi cazarea, mâncarea, dar și transportul până la destinație. În acest articol vă voi povesti despre o metodă foarte bună prin care să vă asigurați transportul până la destinație, este vorba mai exact de apelarea la firma de inchirieri autocare din suceava. Aceasta firma va poate fi de un real ajutor mai ales că dispune de autocare foarte bine dotate și de prețuri foarte atractive.

De ce să apelați la firma de inchirieri autocare din suceava pentru a vă asigura transportul?

Organizarea unei excursii sau a unei vacanțe presupune foarte multe cheltuieli, tocmai de aceea sunt sigură că veți vrea să căutați cel mai acceptabil preț, beneficiind însă de condiții cât de cât bune de transport. La firma NickTrans puteți chiar să negociați prețul închirierii autocarului, ele se negociază în funcție de mai multe criterii: numărul de kilometri pe care îi aveți de parcurs, numărul de zile în care veți merge cu autocarul, dar și multe astfel de aspecte.
Firma de transport vă pune la dispoziție atât autocare, cât și microbuze pentru ca astfel să fiți siguri că veți beneficia de serviciile dorite. Autocarele deținute de NickTrans vă oferă și aer condiționat, toaletă, servicii de bar, încălzire, dar și multe alte servicii de care este nevoie pe tot parcursul călătoriei. Autocarele au fost clasificate ca fiind de 2 sau chiar de 3 stele, deci voi decideți ce autocar vi se potrivește cel mai bine.
http://www.nicktrans.ro/wp-content/uploads/2013/05/Nicktrans-111.jpg
Microbuzele, în schimb, au fost clasificate cu o stea și vă oferă sistem de încălzire, scaune rabatabile, dar și multe alte servicii. De asemenea o deosebire între cele două mijloace de transport puse la dispoziție de firmă poate fi făcută și prin numărul de locuri disponibile, microbuzele sunt mici oferind transport pentru un număr de 9 până la 20 de persoane, în schimb autocarele pot oferi locuri pentru 35-72 de persoane.
Dacă doriți mai multe detalii despre mijloacele de transport sau despre prețul pe care trebuie să îl plătiți pentru a închiria un autocar sau un microbuz, nu trebuie decât să îi contactați pe cei de la NickTrans, iar ei vă vor oferi mai multe detalii. Atunci când decideți să mergeți la drum trebuie să țineți cont și de taxele de parcare, taxele de intrare în oraș sau de orice alte taxe care pot apărea pe parcursul drumului.
Alegând această firma de inchirieri autocare din suceava, alegeți de fapt o firmă cu peste 11 ani de activitate în domeniul transportului de persoane, fie că vorbim de traseele pe care ei le practică sau de trasee realizate chiar de clienții lor, puteți fi siguri că veți beneficia de o călătorie plăcută. Alegeți să plecați la drum alături de o firmă din România care vă poate sta oricând la dispoziție cu informații suplimentare cu privire atât la mijloacele de transport cât și la alte întrebări. În întreaga noastră țară există 5 agenții NickTrans unde vă puteți de asemenea informa.

Etichete: , , , , , , , , , ,