Webrahost domenii proprii ieftine

Contact

Pentru orice informație vă rog să mă contactați la adresa de e-mail notiteleioneleiarticole@yahoo.com .

Follow by Email

luni, 9 mai 2016

Câte ceva despre Dry Ice și gheata carbonica

Gheața carbonică și beneficiile ei

Efectele speciale sunt cele care fac deosebirea între două petreceri, între două nunți, dar v-ați întrebat vreodată cum sunt realizate toate aceste efecte speciale? Astăzi vom vorbi despre efectele speciale realizate cu ajutorul acelui fum alb. Toate acestea sunt realizate doar cu ajutorul unei simple ghețe carbonice. Această gheață folosită corespunzător are efecte puternice în rândul invitaților, creând cele mai frumoase momente. Doritorii pot achiziționa gheață cardonică de la Dry Ice, ei se vor asigura mai apoi că gheața ajunge în cele mai bune condiții la tine.

Unde și la ce poți folosi gheața carbonică de la Dry Ice?

  • -          Ea poate fi folosită pentru a crea un moment intim în timpul dansului mirilor, acest efect are un impact puternic asupra invitaților. În ultima merioadă sunt la modă petrecerile la care se folosește fum. De asemenea ea poate fi folosită și în cadrul unei petreceri cu temă de Halloween.
  • -          Chiar și băuturile se pot bucura de un alt aspect cu ajutorul gheții carbonice, doar gândește-te la acele pahare din care se revarsă un fum alb gros. Ei bine și acesta este tot rezultatul gheții carbonice. Desigur ea poate fi folosită și atunci când se dorește să se creeze o senzație de necunoscut.
  • -          Cel mai des întâlnim gheața carbonică de la Dry Ice la diversele efecte speciale, vorbim aici despre concerte, spectacole sau chiar piese de teatru. De asemenea ea este foarte întâlnită în filmele de groază, atunci când personajul este urmărit de un fum alb dens.
  • -          Gheața carbonică este și o foarte bună metodă de conservare a alimentelor, dar și de transport a acestora. Cei care au mers cu avionul probabil au observat că băuturile sunt ținute în gheață carbonică pentru a fi reci pe toată perioada călătoriei.
  • -          Chiar și cei care trebuie să transporte medicamente sau produse dintr-o localitate în alta apelează la ajutorul gheții carbonice. Această gheață nu se topește la fel de repede ca cealălaltă și reprezintă un adevărat avantaj pentru transporturile din perioada verii.
  • -          La Dry Ice mai întâlnim și alte utilizări ale gheții cum ar fi realizarea diverselor sculpturi din aceasta. De exemplu vă puteți bucura de un bar realizat din gheață carbonică, acesta va avea și un puternic impact asupra invitaților dar va reprezenta și o sursă de menținere a băuturilor rece. Gheața este foarte frumoasă și mereu schimbă aspectul încăperii deci nu ezitați să optați pentru un decor din gheață carbonică.
  • -          Domenii precum viticultura sau medicina folosesc foarte mult gheața carbonică. Mai ales datorită caracteristicilor sale, de exemplu puteți câștiga un lot de vinuri excelente folosiundu-vă de acest mic ingredient.


Site-ul vă pune la dispoziție gheața necesară în cel mai scurt timp, cu toate acestea aveți grijă să nu o luați pre devreme pentru că neținută în condiții optime se poate topi și nu rezolvați nimic. Ascultați sfaturile specialiștilor de pe site pentru că ei cunosc foarte bine această gheață și vă pot ajuta pe toată durata procesului. Acum aveți șansa de a vă crea propriile efecte speciale cu ajutorul gheții carbonice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu