Cumpărați lavete profesionale din bumbac

În tmpul acestei mini-vacanțe am reușit să mă întâlnesc cu prietena mea Andrada și să mai depănăm amintiri. A fost plecată vreo 2 ani în străinătate, iar când s-a întors a decis să își deschidă un magazin de haine. Avea deja spațiul, un mic magazin rămas moștenire de la tatăl său, dar nu avea nicio idee cum să facă rost de haine. Nu putea cumpăra din magazin pentru că însemna să le dea mai scump, nu putea afla de la vânzători pentru că nu îi spuneau. Renunțase la planul ei până când soțul i-a spus că are nevoie de foarte multe lavete profesionale din bumbac pentru service-ul auto.

Unde ați găsit lavete profesionale din bumbac?

Întrebarea aceasta îmi răsunase, eram curioasă pentru că și eu aveam nevoie de lavete pentru curățenie și nu mai aveam din ce să le creez. Andrada mi-a explicat că nu voia să cumpere din magazin așa că a început să caute pe internet magazine care să se ocupe cu vânzarea de lavete profesionale din bumbac. Așa a ajuns la site-ul laveteonline.ro, era singurul site care îi oferea o cantitate foarte mare de lavete la prețuri foarte mici.
La scurt timp a aflat că ei aveau și haine de vânzare, vorbim despre haine noi, fără pete sau defecte, care fac parte din colecțiile unor firme foarte cunoscute. După un calcul foarte scurt și-a dat seama că asta era fix ce avea ea nevoie pentru a putea redeschide magazinul. Hainele puse la dispoziție erau de toate mărimile, cu diverse modele, numai perfect pentru a fi folosite. Nu a mai stat pe gânduri, pentru că risca să găsească motive împotriva acestui plan, și a comandat atât haine cât și lavete profesionale.
Deoarece nu stătea aproape de depozit a decis să apeleze la transportul prin curier, iar la scurt timp primea minunatele produse direct la magazin. Îi fusese oarecum teamă să nu fie o țeapă, dar cu toate acestea plătea produsele după primirea lor și în plus sacii în care acestea se aflau erau transparenți. Puteai să observi cu exactitate ce primeai și nu aveai de ce să îți faci griji.
lavete-online-in

Ce fel de lavete există pe site?

Lavetele sunt realizate din alte haine și sunt de bumbac, pe deasupra clientul poate alege dacă vrea lavete albe sau colorate. Mi-a spus că a fost foarte mulțumită de ele, la fel ca și hainele second hand acestea nu prezentau defecte. Nu doar soțul ei s-a bucurat de aceste lavete, ci chiar și ea le-a folosit în casă la curățenie. Este aproape imposibil să faci curat fără să ai nevoie de lavete profesionale, în plus ele sunt foarte bune și dacă din greșeală verși ceva pe masă, ele absorb foarte repede lichidele.

Cu ajutorul acestui site prietena mea a reușit să își deschidă afacerea mult visată și chiar să o dezvolte, în acest moment urmează să își deschidă un al doilea magazin. Prețurile foarte mici, dar și calitatea produselor au ajutat-o să câștige foarte mulți clienți. Dacă și voi  aveți în plan deschiderea unui magazin de haine sau aveți nevoie de modele noi, vizitați site-ul laveteonline.ro.

Etichete: , , ,