Cauta facultati pe www.univstud.ro



Alegerea unei facultăți nu a fost niciodata atat de usoara

Înainte pentru a te putea înscrie la o facultate trebuia să umblii pe la toate facultățile din oraș să cauți broșura cu numărul de locuri disponibile, cu modul în care se face admiterea, cu condițiile de admitere, dar și multe alte criterii. Dacă îți doreai să studiezi la o facultate din alt oraș sau să aflii care dintre facultățile din anumit domeniu este mai bună trebuia să trimiți pe cinevasă se intereseze sau să iei legătura cu cineva care cunoaștea facultățile foarte bine și care putea să ofere informații utile. Acum, când mediul online a evoluat atât de mult, lucrurile sunt mult mai simple. Dacă îți dorești să afli toate informațiile despre o facultate trebuie să accesați site-ul www.univstud.ro.


Mai ales dacă sunteți la sfârșitul liceului nu vă permiteți să căutați zile întregi o facultate potrivită mai ales dacă urmează să mai susțineți și un examen. Pe acest site veși găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a fi siguri că ați luat cea mai corectă decizie și că nu o veți regreta la scurt timp. Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Uman. De asemenea site-ul are permisiunea Guvernului României și are parte de ajutor din partea mai multor facultăți.

Cu ce ne ajută www.univstud.ro?

1.       Putem căuta facultățile în funcție de orașul în care dorim să studiem. Astfel vom putea vedea ce facultăți și ce specialități putem studia, dar și alte informații despre facultăți în sine.
2.       În materie de căutare ne putem axa și pe specialitate, astfel site-ul ne va oferi toate facultățile din țară care ne oferă posibilitatea de a termina pe acea specialitate.
3.       Puteți găsi informații despre facultăți, dar și despre beneficiile pe care acestea le oferă studenților. Dacă nu sunteți deciși la ce facultate să mergeți sau ce specialitate cu ajutorul articolelor degenul ”Cum imi aleg facultatea?”.
4.       De asemenea tot pe acest site puteți face diverse comparații între facultăți, dar și să aflați cele mai noi informații despre facultăți.
burse,cercetare

De ce să pierdeți timpul cu căutări inutile când puteți apela la ajutorul www.univstud.ro?

Aici nu veți afla doar informații despre universități din țară ci și despre cele din afară. Astfel vei fi încă de la început la curent cu cele mai noi informații despre profilul pe care îți dorești să îl urmezi. Același lucru este valabil și pentru cei care își doresc să facă master sau doctorat pe un anumit domeniu. Puteți să optați de exemplu pentru o bursă în Franța la doctorat sau master.
Alege o facultate care să ți se potrivească și pe care să o poți urma până la sfârșit, apelează la ajutor pentru ca la sfârșit tu să ieși în câștig. Este o perioadă foarte scurtă de la promovarea examenului de Bacalaureat și până la înscrierea la facultate, iar tu trebuie să ai deja în minte măcar profilul pe care vrei să îl urmezi, dacă nu și facultatea în sine. Univstud este locul în care orice adolescent va găsi informațiile de care are nevoie pentru a face o alegere corectă și onestă.

Etichete: , , , ,