miercuri, 15 octombrie 2014

Daca nu ar fi existat epilarea

O zi minunata,ma trezesc imediat cum aud vocea sotului meu care ma anunta ca este gata masa,contrar obiceiului meu cobor din pat fara a ma uita in oglinda.Nu ma opresc decat sa iau paharul uitat pe noptiera ca sa-l pun la locul lui.
Nu apuc sa cobor scarile ca imaginea sotului meu,reflectata intr-un geam,ma sperie atat de rau incat scap paharul din mana,care se face tandari si incep sa tip.
Monstrul care se afla in bucatarie se apropie de mine si incearca sa ma linisteasca,insa fara nici un folos.Nu pot sa cred ca in fata mea se afla cel cu care mi-am legat destinul.
Pur si simplu ochii,gura,nasul acela putin stramb si aceea voce calma sunt ale lui dar parul crescut ca peste noapte,peste maini,picioare...nu pot sa cred ca ceea ce vad este real...
In momentul in care am vazut reflexia propriei persoane in oglinda aflata pe culoar am simtit ca nu mai pot respira...Si mie mi se intamplase exact acelasi lucru,eram plina de par..Daca poate pentru unii acest lucru nu are importanta pentru mine este cel mai important lucru.Inca de cand ma stiu am apelat la mii de metode prin care sa evit cresterea parului si acum totul era in zadar,cosmarul meu se adeverise...
Cum o parte din soc a disparut am reusit sa urc pana in camera in cautarea mult-iubitului meu Silk-Glide ,dar spre exasperarea mea nu se afla acolo.
L-am intrebat pe sotul meu iar acesta a zis ca nu stie despre ce vorbesc si ca noi nu am avut niciodata asa ceva.
Crezand ca s-a hotarat sa faca o gluma proasta am mers la laptop si am cautat epilator pe google,pur si simplu nu mi-a aparut decat un reportaj cu o tipa paroasa care vorbea cu alti tipi la fel de parosi,despre faptul ca in 5 ani va aparea primul epilator...
5ANI?Asa ceva nu este posibil,nu as putea rezista nici o saptamana dar 5 ANi?Cred ca am lesinat pentru ca m-am trezit in camera mea,cu sotul meu care ma chema la masa.Am coborat cu teama din pat pentru a ma uita in oglinda,iar la vederea mea ceea veche fara par in zonele nedorite nu mai puteam de fericire.M-am uitat bineinteles daca prietenul meu era la locul lui si apoi am coborat la sotul meu care revenise la normal.
Totul fusese doar un cosmar care se sfarsise.Ma bucur ca a fost creeat epilatorul Silk Glide,de care nu o sa ma despart niciodata.

Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog2014.Poza este luata de pe pagina competitiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu